Vlado Georgiev vraćen sa granice jer mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru

28.08.2020

Vlado Georgiev juče je vraćen sa graničnog prelaza Sitnica zbog zabrane ulaska u Crnu Goru, saopšteno je iz policije.

Foto (c) Facebook Vlado Georgiev

Pevač Vlado Georgiev objavio je na Tviteru da mu je zabranjen ulazak Crnu Goru, o čemu mu je danas na granici uručeno rešenje. U obrazloženju MUP-a se da se Georgievu zabranjuje ulazak, jer to zahtevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja.

“Uvidom u elektronske evidencije koje se vode kod Uprave policije utvrđeno je da postoje razlozi unutrašnje bezbjednosti, koji su poznati sektoru kriminalističke policije čime su ispunjeni uslovi da se strancu na graničnom prelazu zabrani ulazak u Crnu Goru”, navodi se u rešenju MUP-a.

Georgiev se nakon ovog događaja oglasio na Tviteru i objavio da mu je zabranjen ulazak Crnu Goru, o čemu mu je danas na granici uručeno rešenje.

“Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbednosti!”, naveo je Georgiev, kantautor iz Herceg Novog koji živi i radi u Beogradu.

Georgiev je takav postupak okarakterisao kao “dno dna”.

“DPS i ovakvo obračunavanje sa Srbima… Na zdravlje vam i na obraz”, poručio je Georgiev na Tviteru uz fotografiju rešenja o zabrani.

 

 

 

Vlado Georgiev je poznat po tome da se ne ustručava od izražavanja svog mišljenja na Tviteru, a naročito je bio aktivan za vreme trajanja vanrednog stanja, kad je sa svojim pratiocima skoro svakog sata delio zapažanja o situaciji i proglašenim merama.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava