Nova Rock festival 2018: Najavljene velike zvezde i rekordna poseta

04.06.2018

Nova Rock festival, koji će se održati od 14. do 17. juna 2018. u Nikelsdorfu, nadomak Beča, ove godine očekuju više od 200.000 posetilaca. Ulaznice su već u prodaji.

Nova Rock festival (c)

Nova Rock festival, koji se u Austriji održava od 2005. godine, ima veliki značaj u čitavom regionu, s obzirom na to da veliki broj posetilaca dolazi i iz susednih zemalja.

Ovogodišnji Nova Rock festival održaće se od 14. do 17. Juna, a organizatori očekuju više od 200.000 posetilaca u četiri dana održavanja ovog poznatog muzičkog događaja. 

Nedavno je objavljen kompletan program i raspored izvođača. Publika će imati priliku da uživa u nastupima velikih imena svetske muzičke scene, poput benda The Prodigy, Iron Maiden, Volbeat, Die Toten Hosen, kao vodećih izvođača ovogodišnjeg festival

Nova Rock festival, već tradicionalno se održava u Nikelsdorfu, malom gradiću koji se nalazi  na pola puta od Beča ka Bratislavi.

 

Noviteti  na Nova Rock festivalu

 Organizatori Nova Rock festivala su ove godine najavili novitete kako u programu, tako i u tehničkoj podšci. Bina će biti znatno drugačija sa novim  LED ekranima i puno drugih vizuelnih senzacija i pogodnosti za posetioce, tako da će se ove godine  festival predsatviti u potpuno novom i drugačijem svetlu.

Najavljene su i pojačane mere bezbednosti u vidu proširenog video nadzora, pojačane kontrole na ulazu, kao i brojno medicinsko osoblje, koji će brinuti o sigurnosti posetilaca.

Celokupan program  Nova Rock festivala, kao i raspored izvođača po danima, možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava