Novo: Korona testovi u lancu prodavnica Hofer

19.03.2021

Testove na korona virus u Austriji, za ličnu upotrebu građani mogu dobiti u apotekama, ali i u prodavnicama Hofer po ceni od 11,99 evra.

Foto: (c) HOFER

U Austriji brzi testovi na korona virus od nedavno se mogu nabaviti besplatno u apotekama, ali se brzo raspodele pa zbog toga mnogi građani nisu u mogućnosti da ih dobiju.

Zbog toga je lanac prodavnica Hofer odlučio da u svoju prodajnu ponudu uvrsti i korona testove.

Od ponedeljka  22. marta 2021. godine diskont prodavnice Hofer u Austriji  imaće u prodaji testove za samotestiranje na korona virus. Testovi u pakovanju od 3 komada dostupni su direktno na kasama po ceni od 11,99 evra po pakovanju. Iz Hofera poručuju da će biti dovoljnih i kontinuiranih isporuka.

Važno je napomenuti da ovo nisu 100% sigurni testovi i mogu da koriste samo radi lične upotrebe i zaštite. Rezultati ovog testa neće biti moguće prikazati kao dokaz za odlazak  u frizerske salone ili salone za masažu.

U pitanju su antigen testovi koji se brzo primenjuju , bez dodatne opreme, sa uzorkom iz nosne duplje, i daju rezultat u roku od 15 minuta.

Detalji korona testova u Hoferu: 
– Brzi test antigena
– 3 komada u paketu
– Ograničenje kupovine na 5 paketa po kupcu
– Jednostavna i brza primena,  rezultati u roku od 15 minuta
– Cena  11,99 evra po paketu

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava