NOVI TERMIN: Koncert Parnog Valjka u Beču pomeren na jesen

11.05.2018

Poznati bend, "Parni valjak" doneo je odluku da se zbog pevača Akija Rahimovskog, koji je imao lakši moždani udar i rutinsku operaciju, svi zakazani koncerti pomere na jesen, među kojima je i veliki koncert u Beču.

Obožavaoce “Parnog Valjka” je pre par meseci veoma obradovala vest da će legendarna grupa održati veliki solistički koncert u Beču. Međutim, frontmen poznatog benda Aki Rahimovski imao je u aprilu lakši moždani udar i rutinsku operaciju, i svi zakazani koncerti pomeraju se na jesen, među kojima je i veliki koncert u Beču koji je trebao da se održi 12. maja.

Koncert grupe Parni Valjak u Beču , koji je trebao da se održi 12. maja 2018., pomeren je na 29. septembar 2018.

Mesto održavanja koncerta je ostalo isto,  u Hallmann Dom-u (Gutheil-Schoder-Gasse 9, 1100 Wien).

Po rečima organizatora koncerta, Jakova Ugljara, kupljene ulaznice važe i za novi termin, a ko , eventualno, želi da vrati ulaznicu  to može učiniti u poslovnici Net Tv Plus-Lugner City.

INFO HOTLINE za sve informacije/rezervacije vezano za event i kupovinu ulaznica:
+43 676 908 58 56 ★ ( Jakov Ugljar)

 

Kružile netačne informacije

Kako je objavio Express  i brojni mediji u regionu  , Husein Hasanefendić Hus, demantovao je navode da traže novog pevača za bend.

Genijalno mi je to kako se proširila vijest koja nema veze s nama. Niti smo ikad pomišljali na to, niti krenuli s traženjem nekog novog. Nema nikakvog govora o novom pjevaču Parnog valjka. Osim toga, Akija niko ne može zamijeniti”, rekao je Husein Hasanefendić.

Aki Rahimovski je na oporavku, ali mora još voditi računa o sebi.

Dobio je stentove i sad je u fazi oporavka. Vidjet će se još što će biti s karotidama. U svakom slučaju, mi već polako radimo pjesme za novi album. Znači, sve je regularno osim što do daljnjeg nema nastupa dok se Aki ne oporavi u potpunosti” kaže Hus.

OBJAVA POVODOM OTKAZANIH KONCERATA!

 

“Valjak” ima novi hit:  “Kad nemaš kud”

Čekajući oporavak Akija Rahimovskog i nastavak serije koncerata, Parni valjak je objavio novi singl . Pesma “Kad nemaš kud” sasvim će sigurno postati hit  koji Bečlije mogu uvežbati do koncerta 29. 09. 2018.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava