Podkast grada Beča o korona virusu

20.03.2021

Podkast Grada Beča u kome učestvuju brojni medicinski stručnjaci daće odgovore na brojna pitanja o korona virusu.

Foto (c) Convertkit

Četvrta sezona zvaničnog podkasta Grada Beča biće posvećena korona virusu. Lekari Bečkog zdravstvenog udruženja, AKH bolnice, Medicinskog univerziteta i Psihosocijalne službe grada odgovaraće na pitanja građana u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Šta pomaže u borbi protiv Covid-19, a šta je prevara? Da li ima koristi od brisanja kolica za kupovinu sredstvima za dezinfekciju?

Stručnjaci iz oblasti epidemiologije, virusologije, infektologije, higijene i psihijatrije će pokušati da pojasne teme poput mutacije virusa, testiranja, vakcinisanja i šta roditelji mogu da učine za svoju decu u ovoj situaciji.

Kako se pacijenti neguju u bolnicama, a kako kod kuće? Na koji način je pandemija uticala na duševno stanje mladih i starih?

Nove epizode bečkog podkasta se mogu poslušati besplatno na svim uređajima preko platformi Apple Podcast, Google Podcast ili Spotify. Beč se zalaže za digitalizaciju, a pokretanjem gradskog podkasta digitalna ponuda grada je proširena za još jednu uslugu. Emisije se bave značajnim gradskim temama čiji je cilj da građani budu informisani na inovativan način prilagođen ciljnim grupama.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava