Posao u Beču: Stadion centar traži osoblje za Info- Point šalter

23.05.2019

Stadion Center u Beču traži posvećenu i komunikativnu osobu koja će uživati u svom poslu i svakodnevno komunicirati sa klijentima u vezi sa raznovrsnim pitanjima. 

Fotocredit Stadion Center/Christian Mikes

Stadion centar u Beču želi da ojača svoj tim na Info Pointu tj. na šalteru za direktan kontakt sa klijentima i iz tog razloga traži posvećenu i komunikativnu osobu koja će uživati u svom poslu i svakodnevno komunicirati sa klijentima u vezi sa raznovrsnim pitanjima.

Kao prva i važna služba za kontakt sa klijentima i zakupcima, Info Point u Stadion centru deluje kao informativni centar koji savetuje, prima zahteve i  važna je  podrška menadžmentu, a takođe  prosleđuje klijente na pravu adresu ukoliko je potrebno. Službenici u Info Point-u prodaju i kupone (Gutscheine), učestvuju  u pripremi  događaja i spremni su da pomognu ukoliko primete da je nešto potrebno.

(c) Facebook @stadioncenter

Uslovi za zapošljavanje u Info Pointu su da ste završili određenu školu  (HAS, Lehre) ili trenutno studirate i imate dobre MS Office veštine.
Komunikativni ste, ljubazni u ličnom kontaktu, dobro funkcionišete u timu, tačni ste, ali i  fleksibilni po pitanju radnog vremena u smenama (jutro / popodne / uveče / subotom), onda je ovo prava prilika za vaše zaposlenje i novi posao u Beču .

Za ovo radno mesto je planirana mesečna bruto plata od € 867, – (za 20 sati nedeljno), a  stvarna plata se zasniva na vašoj ličnoj kvalifikaciji i radnom iskustvu.

Ako ispunjavate uslove i zainteresovani ste za rad sa dinamičnim timom, pošaljite Vašu detaljnu prijavu na  Mag. Andrei Breinholder putem e-maila   personal@ig-immobilien.com

 

Stadion Center

Stadion Center  je tržni centar u 2. bečkom okrugu i otvoren je u avgustu 2007. godine. Pod jednim krovom u Stadion centru (Stadion Center) se nalaze oko 60 šopova i lokala  na površini od  27.000 m² , i zastupljeni su svi važni  brendovi, prodavnice i gastronomski lokali.

Ovaj moderan šoping centar u Beču nudi svojim posetiocima i sporedne ali veoma važne usluge. U prostranoj garaži možete parkitari auto 3 sata besplatno, ima i  benzinske stanice za električne automobile, besplatne stanice za punjenje za pametne telefone i tablete. Briga i zabava za najmlađe posetioce, kao i veliki broj manifestacija za sve uzraste, su svakodnevnica u Stadion centru. Do šoping centra se jednostavno dolazi i javnim prevozom tj. metro linijom U2 , stanica “Stadion”.

Adresa:  Stadion Center, Olympiaplatz 2, 1020 Wien
Info-Hotline: 01/726 51 29
Internet stranica: Stadion Center  

 

PPOČITAJTE JOŠ I OVO:
Posao u Beču: Traže se vozači tramvaja na pola radnog vremena

Posao u Beču: Traže se vozači tramvaja na pola radnog vremena

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava