IKEA: Poziv kupcima koji su kupili jedan od proizvoda

05.05.2019

IKEA je zamolia svoje kupce koji su kupili jedan od proivoda Sundvik da se jave kako bi se izvršila provera i eventualna popravka mehanizma za rasklapanje.

(c) pixabay.com

Prodavnica nameštaja IKEA zatražila je od svojih kupaca koji su kupili proizvod  Sundvik – komodu za presvlačenje beba, da  se jave kako bi se izvršila popravka i eventualna popravka mehanizma za rasklapanje na ovom proizvodu.

Naime, desila su se tri nesrećna slučaja u kojima je mehanizam za sklapanje stola za presvlačenje bio labav, a deca su pala sa stola, navodi se u saopštenju.

U ovim nesrećama, sigurnosne blokade mehanizma nisu bile montirane prema uputstvima, ali kao predostrožnost poznati lanac prodavnica nameštaja  je uputila poziv kupcima da se jave zbog ovog proizvoda.

Svi korisnici koji imaju Sundvik komodu za presvlačenje beba, i više ne mogu naći njegovo origanalno uputstvo za montiranje, zamoljeni su od strane prodavnica IKEA, da ih kontaktiraju kako bi dobili informacije i ako je potrebno nove sigurnosne kočnice za mehanizam stola. Dokaz o kupovini  tj. račun, nije potreban.

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Nova IKEA kod bečke stanice Westbahnhof

Nova robna kuća poznatog lanca prodavnica nameštaja planira se na prostoru Zapadne železničke stanice u Beču. Prvi planovi govore da će tu biti puno slobodnog prostora i zelenih površina.

Nova IKEA kod bečke stanice Westbahnhof

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava