Premijera nove emisije Dijaspora Uživo

06.03.2014

Okto TV – Petak, 07.03.2014. u 20:00 h. Pink Plus – Nedelja, 09.03.2013 u 12:00 h. Više o detaljima emisije i gostima možete pročitati u tekstu.
U najnovijem izdanju emisije Dijaspora Uživo očekuju Vas interesante teme i gosti. Po prvi put u „Dijaspori“ gošća je bečka ministarka za integraciju i pitanja žena, Sandra Frauenberger. Ona će govoriti o međunarodnom Danu žena kao i o mnogim, za Bečlije, važnim temema. Mag. Sandra Marković ispričaće svoju životnu priču i svom uspehu kao i sasvim normalnom životu koji vodi, usprkos nedostatku vida. Mag. Gordana Ilić-Marković sa instituta za Slavistiku na bečkom Univerzitetu, predstaviće svoju prvu knjigu sa temom Prvi svetski rat „Der große Krieg – Veliki Rat“. Ziba i Alija Alajbegović predstaviće najnovije trendove u nadogradnje kose i predstaviti svoju uspešnu firmu Ziba Hair. Milan Milanović i Pauline Rosenberger, plesni par iz čuvene bečke škole plesa Elmayer Kränzchen, pokazaće svoje umeće uživo u studiju. Psiholog Biljana Đurđević govoriće o važnosti mentalnog zdravlja i svom projektu „B-Land“. Takođe možete pogledati interesante i informativne reportaže o Danu kćerki, predstojećim izborima Radničke komore a fanovi dobre rock-muzike uživaće u koncertu Mladena Vojičića – Tife. Urednica i voditeljka emisije: Vesna Dimitrijević, omiljeno TV lice dijaspore.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava