Premijera nove "Dijaspore Uživo"

21.03.2014

Okto TV – Petak, 21.03.2014. u 20:00 h. Pink Plus – Nedelja, 23.03.2013 u 12:00 h. Više o detaljima emisije i gostima možete pročitati u tekstu.
U najnovijem izdanju emisije „Dijaspora Uživo“ očekuju Vas brojni interesantni gosti i informativne reportaže: Borislav Kapetanović, predsednik Zajednice srpskih klubova u Beču priča o aktualnim aktivnostima ove krovne organizacije. Mario Grnja iz odelenja za zanate bečke Privredne komore objašnjava važnost i mogućnosti zanatskih zanimanja. Dragica Pejić, medicinska sestra i umetnica, predstavlja svoju najaktualniju humanitarnu akciju. Kako se markentiškom strategijom dolazi do poslovnog uspeha objašnjavaju Helena i Milovan Savin. Muzičar Nijaz Tepić, alias Noor, predstavlja svoj prvi muzički album. Više o temi obrazovanje i celodnevnim osnovnim školama u Beču saznaćete u reportaži o bečkoj Radničkoj komori. Prikazaćemo Vam i atmosferu uspešnog košarkaškog turnira „Ostani na lopti“. U okviru međunarodnog dana žena Dijaspora TV posetila je za Vas i manifestacije „ offenes Rathaus“ i ženski centar SPÖ-a. Sve je to lepo i fino “spakovala” vaša omiljena voditeljka Vesna Dimitrijević.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava