Sajam roštilja i Steak Festival: Gastronomska manifestacija za ljubitelje mesa

26.05.2019

„Steak festival“ koji se održava u Beču več nekoliko godina je veoma zanimljiva manifestacija za Bečlije i njihove goste. Nešto sasvim drugačije, gastonomska manifestacija koju trebate posetiti.

(c) Fb Vienna BBQ Days

BBQ Days & Steak Festival je najveći austrijski sajam roštilja i još mnogo specijaliteta koji se pripremaju na otvorenoj vatri. Ova manifestacija je jedinstvena prilika da u jednoj hali na pravoj vatri , bez obzira na vremenske prilike, isprobate sve specijalitete sa roštilja.

BBQ Days & Steak Festival održaće se u u Marx Halle, od 31. maja do 2. juna 2019. godine,  kao jedna  gastro manifestacija Barbecue Days 2019 i u sklopu iste  i dodatni event „Steak Festival“.
Pod motoom „Meso je naše povrće – 0% vegan – 100% užitka“ posetiocima je odmah jasno da će imati priliku da  uživaju u u jedinstvenim gastro ukusima, dobroj zabavi i otkriti sve čari tog mesnog kralja „Steak-a“.

„Steak festival“  je nešto veoma zanimljivo za Bečlije i njihove goste, nešto drugačije, event koji  trebate posetiti. Ulaz je besplatan!

STEAK je naziv programa!

–  „Sočan STEAK na žaru – onako kako vi volite“ – od najboljeg komada mesa pripremljen od najboljih majstora za roštilj
–   Degustacija i prodaja odrezaka (sirovih i pripremljenih) od strane  vodećih ponuđača
–  „Radionica za bifteke“ sa inostranim i domaćim majstorima
–  “ Roštilj zona“ gde možete sami ili sa prijateljima grilovati svoje meso
–  „Bečki Steak takmičenje“  za amatere i profesionalce, sa nagradama i mogućnost odlaska na Evropsko takmičenje

Facebook Event „Grill- und Genussfestival Wien 2019 –  Steak Festival“ 

Osim toga, na brojnim štandovima posetioci mogu probati i ostale slične specijalitete kao što su rebrca,  ražnjići, Asado, Pulled Pork, razne burgere i ostalo. Takođe su na raspolaganju i najbolje domaće pivo!

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava