Scene filma o čuvenom pevaču Tomi Zdravkoviću snimljene u Čikagu

09.04.2021

Poslednje scene igranog filma i serije filma "Toma" o legendarnom boemu, pesniku i pevaču Tomi Zdravkoviću, snimljene su ovog vikenda u Čikagu.

Foto: Screenshot You Tube Serbian News USA

Korežiser filma Dragan Bjelogrlić bio je oduševljen atmosferom koja je vladala na snimanju filma “Toma” u Čikagu, a kada je pala i poslednja klapa, pred okupljenim statistima, i ekipom, u kojoj su bili glumac Milan Marić (Toma), glumica Sanja Marković (Goca, Tomina supruga), scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević, izjavio kako je ovo bilo jedno od najboljih snimanja na kojima je učestvovao. Pogledajte šta je poznati srpski glumac, režiser i producent rekao u ekskluzivnom intervjuu Antoniju Kovačeviću za specijal Serbian Timesa.

 

U restoranu Skadarliya u Čikagu održana je konferencija za štampu povodom poslednje klape.

Na konferenciji su govorili Dragan Bjelogrlić, Milan Marić (igra Tomu Zdravkovića), njegova talentovana koleginica Sanja Marković (Tumači Gocu, Tominu suprugu), scenarista i ko-režiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac (Vladimir Lisinac Productions) iz San Franciska, a moderator je bio glavni urednik Serbian Times i Serbian News Antonije Kovačević.

– Da sam znao da će sve biti ovako dobro organizovano u Čikagu osmislio bih još scena, stvarno nisam verovao, ovo je prevazišlo sva moja očekivanja. Zahvaljujem se svim našim ljudima koji su pomogli, ovo je zaista ozbiljan srpski grad!, izjavio je Dragan Bjelogrlić.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava