“Dijaspora uživo” – TV premijera 3. april 2015

29.03.2015

Najnovije izdanje emisije "Dijaspora uživo" gledaocima donosi zanimljive ličnosti, reportaže i važne informacije iz grada Beča. Urednica emisije je Vaša omiljena voditeljka Vesna Dimitrijević. Premijerno izdanje možete pogledati u petak, 3. aprila (20:05 h), na austrijskom kanalu Okto TV, i u nedelju, 5. aprila (12:20 h), na satelitskom kanalu Pink Plus.

Najnovije izdanje emisije “Dijaspora uživo” gledaocima donosi zanimljive ličnosti, reportaže i važne informacije iz grada Beča. Urednica emisije je Vaša omiljena voditeljka Vesna Dimitrijević. Premijerno izdanje možete pogledati u petak, 3. aprila (20:05 h), na austrijskom kanalu Okto TV, i u nedelju, 5. aprila (12:20 h), na satelitskom kanalu Pink Plus.
Emisiju otvaraju gošće Dragana Pavličević Tomić iz Austrijsko-srpskog društva koje će predstaviti manifestaciju Veče za dame pod motom „Uspešne žene srpskog porekla u Austriji“. Ujedno ćemo pozvati naše gledateljke da prisustvuju manifestaciji koja ce se održati 27. maja u Ega Centru.

U nastavku emisije gledaoci će se upoznati sa uspesima jednog mladog sportiste iz Beča. Aleksandar Mraović ima samo 18 godina a već je dvostruki prvak Austrije u super-teškoj kategoriji amaterskog boksa. U emisiju dolazi sa mamom Lidijom koja je i ovoga puta, kao i uvek do sada, velika podrška Aleksandru.

Porodica Mirošnikov je divan primer mešovitog braka, koja sada već ima i novog člana, Kostantina, zvanog Kostja. Ovo je interesantna ljubavna priča između Artjoma Mirošnikova iz Rusije, i Marije Lojanice iz Srbije.

Nevena Džaja i Milinko Ametović Beganović najavljuju premijeru predstave “Švabica”, koja opisuje život jedne porodice iz Požarevca koja živi u Beču. Njihov sin se zaljubljuje u Švabicu koja je duplo starija od njega i tu se situacija komplikuje. Nevena Džaja je napisala tekst za predstavu i glumi majku, a Milinko Ahmetović glumi zaljubljenog sina.

Osim zanimljivih gostiju u sklopu emisije biće prikazane reportaže o prezentaciji Opatije u Beču, gostovanju AKUD “ Ivo Lola Ribar” iz Beograda i koncertu Zdravka Čolića u Beču.

U Beču nas u narednom periodu očekuju i brojni muzički događaji kao što je koncert Arsena i Matije Dedića u Akcent teatru, humanitarni koncert u organizacije Futurebag na kojoj ce nastupiti Boško Jović i Božo Vrećo, kao i koncert Vlatka Stefanovskog koji ce se održati u Sagfabrik. O svemu ovom i još mnogo toga saznaćete u novom izdanju emisije “Dijaspora uživo”.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava