TETOVAŽA U 103. GODINI: Nikad nije kasno za razne ludosti

11.08.2020

Tetovaža u obliku male žabe od skoro krasi ruku Doroti Polak koja je nedavno napunila 103. godinu. Ali to nije sve! Bakica iz Mičigena ispunila je sebi još jednu želju.

Foto: Facebook / Teresa Gomez Zavitz-Jones

Doroti Polak proslavila je 103. rođendan 16. juna 2020. godine u domu za stare u Mičigenu. Poslednji postupci ove vremešne dame govore da zaista zna da živi i da nikad nije kasno da se isprobaju najnoviji trendovi za koje se smatra da uglavnom priliče mladima.

Kako je  mesecima unazad bila izolovana u staračkom domu zbog korona virusa, prvu priliku za šetnju iskoristila je da sebi ispuni jednu veliku želju. Naime, zbog ograničenog kretanja  je postala i depresivna, što je veoma zabrinulo njenu porodicu. Kada se situacija malo smirila, Doroti je dobila dozvolu da izađe iz doma i  7. avgusta posetila tatu majstora i dobila svoju prvu tetovažu – žabu.

– Bila sam prilično uzbuđena jer je pre nekoliko godina unuk želeo da se istetoviram, ali ja nisam. Iznenada sam odlučila da to uradim – rekla je bakica.

Međutim, tu se nije zaustavila. Nakon što je precrtala tetoviranje sa spiska stvari koje želi da uradi pre nego što umre, Doroti je otišla na vožnju motorom.

Ono što je sigurno jeste da ova bakica baš zna da uživa u životu, a njena unuka Teresa stalno objavljuje bakine avanture koje su objavili mnogi svetski mediji.

 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava