Policija obaveštava građane pod punom “korona” opremom

09.04.2020

Policajci u Indiji imaju zanimljiv način kako da skrenu veću pažnju stanovništva i obaveste ih o Korona virusu.

(c) screenshot Video youtube

Svuda u svetu su policija i zdravstveni radnici zanimanja koja su najviše pogođena u vreme Korona virusa, jer imaju još veću odgovornost i obaveze zbog svetske pandemije. Policajci u Indiji imaju zanimljiv način kako da skrenu veću pažnju stanovništva i obaveste ih o Korona virusu.

Kacige u stilu Korona virusa, obojeni konji i policajci koji plešu. Sve ovo možete videti na ulicama u Indiji, gde policajci sa opremom koja je dizajnirana u stilu Korona virusa obaveštavaju građane o trenutnoj situaciji. Da bi ubedili ljude u neophodnost mera zaštite od Korone, policija u Indiji se oslanja na kreativnost.

U Indiji su uvedene i kazne za nepoštovanje mera koje su na snazi u ovoj zemlji, ali to nisu novčane kazne već jedan potpuno drugačiji vid kažnjavanja. Osoba koja prekrši mere, na primer, mora da ispiše 500 puta da je pogrešila i nije poštovala uredbu, kao i da je razumela trenutnu situaciju i da  više neće grešiti.

VIDEO:

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

 

Nastava za vreme Korona virusa: Besplatni komjuteri i tableti za učenje od kuće

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava