TV emisija “Bolji život sa Vesnom” sa novim temama i gostima

23.11.2023

Druženje na televiziji je nesvakidašnji izraz, ali to nije slučaj kada je reč o emisiji  Dijaspora TV „Bolji život s Vesnom“. U spontanom upoznavanju i predstavljanju gostiju Vesna Dimitrijević se zaista lepo druži i sa njima, i sa gledaocima. Pored zabavnog segmenta emisije, gledaoci uvek čuju i poneku korisnu informaciju i pouku.

S obzirom na to da je zdravlje najvrednije što imamo, Vesna je u goste pozvala Jelenu Pak, dipl. naturopatu i predsednicu udruženja i udruge  žena Žuto Uže.  Jelena Pak je u emisiji pored drugih tema vezanih za zdravlje žene, govorila i o endometriozi, bolesti o kojoj se malo zna, a sve više žena oboljeva od nje.

Ispred A:kulture gost je Milorad Samardžija koji je povodom jubijela 10 godina uspešnog rada udruženja organizovao manifestaciju “Pesničko glumački svemir”. Tim povodom u emisiji su i pesnik, akademik Matija Bećković i čuveni glumac Petar Božović.

Gošća Vera Dumser je postigla uspešnu karijeru u neobičnim poslovima za žene. Ona je fudbalski sudija, a sada je jedina detektivka u Beču sa posebnim cerifikatom.

Na samom kraju emisije, Vesna je imala specijalnog gosta koji je već duže vreme priželjkivao da se predstavi u emisiji „Dijaspora TV -Bolji život sa Vesnom“. To je Vesnin sin Marko Dimitrijević, mladi svestrani umetnik, glumac, pevač i kompozitor.

 

 

Emitovanje emisije “Bolji život sa Vesnom” je na televiziji OKTO u četvrtk  23. novembra 2023. godine u 21.05 časova i repriznim terminima. Tačna vremena emitovanja i Live Stream možete pogledati na  linku https://www.okto.tv/de  

Emisija Dijaspora TV “Bolji život sa Vesnom”  dostupna je za gledanje  i na platforni You Tube – Dijaspora TV.

 

Prijatelj emisije, Zepter Austria omogućio je gledaocima da u Zepter izložbenom i prodajnom salonu u šoping centru Lugner City u Beču, besplatno proba i iznajmi Zepter posuđe, Bioptron lampu i ostale proizvode Zepter kompanije, koji podržavaju zdrav način života i u mnogome poboljšavaju zdravlje.

 

Kontakt redakcije:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Dijaspora TV: Vesna Dimitrijević sa gostima u novom izdanju emisije

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava