VIDEO: Željko Joksimović – Nova pesma povodom 1000 koncerta

15.05.2018

Budite među prvima koji će čuti novi letnji hit, pesmu Željka Joksimovića "Ponelo me". Pesma je objavljena na Željkovom Jutjub kanalu, i po prvim komentarima, publika je oduševljena pesmom.

(c) dijaspora.tv

Željko Joksimović, kompozitor, aranžer, producent i pevač, održaće 1000 jubilarni solistički koncert na Tašmajdanu u Beogradu 16. juna 2018. godine. Ovim povodom  objavio je i novi singl i spot pod nazivom „Ponelo me“.

Nova pesma Željka Joksimovića nosi naziv “Ponelo me” i već na prvo slušanje se može se reći da će biti pravi letnji hit. Pesma je u brzom ritmu, a tekst refrena glasi:

“Ponelo me je, ponelo, bila si ti savršena, po meri. Ponelo me je, ponelo, hvala za sve, hvala i ne zameri” glasi refren nove pesme poznatog pevača.

Pesma je objavljena danas na Željkovom Jutjub kanalu, i po prvim komentarima, publika je oduševljena novom pesmom.

Budite među prvima koji će čuti novi letnji hit, pesmu Željka Joksimovića “Ponelo me”.

Uživajte, slušajući novu Željkovu pesmu! 

Video za Željkov koncert u BEOGRADU!

Šta je Željko Joksimović rekao o Beču:

Željko Joksimović: Volim Beč i želeo bih da kupim stan ovde

Željko Joksimović je na pitanje o Beču i kako se oseća u njemu otkrio kako planira da kupi nekretninu u ovom gradu i napravi bazu.
„Beč je grad koji zaista volim. U Beču bih voleo da imam stan i ako bog da zdravlja to bih u budućnosti voleo i da ostvarim. To je jedan kulturan grad bogat tradicijom, muzičkom istorijom i univerzitetima. Naša matica je u Beču veoma brojna i to je svakako još jedan razlog da u budućnostu u Beču imam nešto svoje“. – objasnio je on.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava