Konferencija: Veliki koncert Željka Joksimovića u Beču

22.09.2015

Željko Joksimović, kompozitor, aranžer, producent i pevač, održaće veliki solistički koncert u "Admiral Dome" u Beču. Ova vest je obradovala brojne fanove iz Austrije i okolnih zemalja koji su u velikom broju najavili dolazak na koncert. Organizator koncerta NEW VISION EVENTS održao je konferenciju za medije na kojoj su prisustvovali Željko Joksimović i njegov dugogodišnji menadžer Bane Obradović.

Jedan od najboljih muzičara sa prostora Balkana, Željko Joksimović, održao je konferenciju za medije u Beču na kojoj je najavio svoj solistički koncert koji će biti održan 03. oktobra u sportskoj dvorani u “Admiral Dome”.
Sa svojim vrhunskim bendom, Joksimović će bečkoj publici premijerno predstaviti i novi studijski album, na kojem se nalaze ukupno 14 pesama od kojih je 11 novih kompozicija. Specijalni gosti na koncertu u Beču biće Jelena Tomašević, Think Freud i Tanja Paucanović.
Željko Joksimović je nedavno, nakon šestogodišnje pauze, izdao novi studijski album pod nazivom “Zvezda”, koji je, za jako kratko vreme, publika izuzetno prihvatila u čitavom regionu. Koncert koji je održao u Banja Luci pre nekoliko nedelja, kada je promovisao album, govori u prilog tome. Na stadionu se okupilo čak 30.000 Banjalučana, koji su znali tekstove svih pesama sa novog albuma i rado ih pevali sa Željkom.
O novom albumu, radu na njemu, o predstojećem koncertu u Beču, 3. oktobra , Željka je na konferenciji pitala voditeljka, Vesna Dimitrijević. Na pitanja o turneji i tehničkim podacima odgovarao je Bane Obradovic , Željkov menadžer i direktor Melos Estrade i u ime organizatora koncerta u Beču, Petar Stazić i Edo Šehović.

Željko Joksimović: Volim Beč i želeo bih da kupim stan ovde

Željko Joksimović je na pitanje o Beču i kako se oseća u njemu otkrio kako planira da kupi nekretninu u ovom gradu i napravi bazu.
„Beč je grad koji zaista volim. U Beču bih voleo da imam stan i ako bog da zdravlja to bih u budućnosti voleo i da ostvarim. To je jedan kulturan grad bogat tradicijom, muzičkom istorijom i univerzitetima. Naša matica je u Beču veoma brojna i to je svakako još jedan razlog da u budućnostu u Beču imam nešto svoje“. – objasnio je on.

Prodaja ulaznica za koncert u Beču

Karte su već u predprodaji i mogu se kupiti na više prodajnih mesta u Beču ili on-line na www.wien-ticket.at

CAFE STYXX – Ottakringer Straße 58, 1170 Wien
CAFE SAN MARCO – Märzstraße 2, 1150 Wien
CAFE BLUEBERRY – Steinbauergasse 11, 1120 Wien
SUNGLASSES OUTLET LUGNER CITY – Gablenzgasse 13-15, 1150 Wien
SUNGLASSES OUTLET MILLENIUM CITY – Handelskai 94-96, 1200 Wien
Friseur Ali – Märzstraße 36, 1150 Wien
Salon Marica – Rückertgasse 12, 1160 Wien

Fragen & VIP-Anfragen unter:
Tel: +43 664 597 06 70
E-Mail: events@admiral-dome.at

https://www.youtube.com/watch?v=5Ft1v8KJAto
https://www.youtube.com/watch?v=ifhgKThtDHo

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava