AIR SERBIA: Nove mogućnosti i tarife prilikom rezervacije letova

28.02.2018

Air Serbia sa novim White, Blue, Red i Silver tarifama želi da putnici sami kreiraju svoj let na koji način to njima odgovara. Unapređeni paketi usluga važe za rezervacije od 1. marta 2018.

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia uvodi nove tarife pri rezervaciji putovanja, čime putnici dobijaju mogućnost da prilagode putovanje sopstvenim potrebama. Zapravo sa novim paketima White, Blue, Red i Silver tarifama putnik sam kreira svoj let kada su u pitanju dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja, kao i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Pored navedenog, putnici će moći da kupuju i  “a la carte usluge”, kao šro su prioritetno ukrcavanje u avion, rezervacije željenog sedišta ili pristup Premium salonu Air Serbia. 

Evo kratkog objašnjenja novih paketa Air Serbia:

  • Ukoliko tražite najbolje ponude za kratko putovanje i imate samo ručni prtljag onda je prava tarifa za Vas – Economy White (ekonomska bela). Ova tarifa uključuje jedan komad ručnog prtljaga težine do 8 kg. Što pre se rezerviše, cena karte će biti povoljnija.
  • Planirate putovanje sa više prtljaga i želite veću udobnost putovanja? Za vas je idealna Economy Blue (ekonomska plava) tarifa.  Ona omogućava putniku da prijavi jednu torbu težine do 23 kilograma i unese sa sobom u avion jedan komad ručnog prtljaga. Kod ove tarife  dobiju milje kao česti putnici i promene datum leta uz određenu nadoknadu.
  • Economy Red (ekonomska crvena)  tarifa omogućava putnicima dodatnu fleksibilnost i sve pogodnosti Economy Blue plus: promenu datuma bez nadoknade, obrok tokom leta, prijavu za let na aerodromu i biranje željenog sedišta unapred.
  • Sve moguće pogodnosti putovanja koje su na raspolaganju  pruža Business Silver  (biznis srebrna) tarifa. Pored svih pogodnosti Economy Red, uključuje i prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje i prioritetni prtljag, mogućnost da u avion unesete dva puta više prtljaga (dva predata i dva ručna prtljaga) i pristup Premium salonu Air Serbia na Aerodromu Nikola Tesla.

Nakon izbora tarife, putnici će moći da kupe dodatne usluge u bilo kojem trenutku pre leta u okviru sekcije Moja rezervacija na sajtu kompanije Air Serbia .
Na ovaj način se putovanje može personalizovati, pa putnici koji , na primer izaberu , Economy White tarifu mogu dokupiti uslugu prioritetnog ukrcavanja da bi bili među prvim putnicima u avionu.

Tarife će se postepeno uvoditi za putovanja od 1. marta 2018. godine.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava