Premijera mjuzikla „Cigani lete u nebo“ akademije glume “Stanislavski”

03.06.2018

Sjajna vest za sve ljubitelje pozorišta! U subotu, 23. juna 2018 bečka publika će imati priliku da pogleda čuveni  mjuzikl „Cigani lete u nebo“  u izvodjenju Akademije glume „Stanislavski“ iz Beča.

Cigani lete u nebo: Akademija glume Stanislavski

Akademija glume “Stanislavski” iz Beča već 14 godina okuplja mlade i talentovane glumce u različitim pozorišnim projektima. Najnoviji projekat akademije glume “Stanislavski” je čuveni mjuzikl „Cigani lete u nebo”, koji će svoju premijeru pred publikom doživeti u subotu 23. juna 2018, sa početkom u 20:00 časova.

Originalni dramski tekst  i autorski scenario, pružiće publici jedinstvenu priliku da pogleda potpuno novu interpretaciju priče nastale prema fabularnim motivima pripovedaka „Makar Čudra” i „Starica Izergil” Maksima Gorkog.
Akcenat mjuzikla „Cigani lete u nebo“  je na dramskom karakteru koji je upotpunjen sa jedinstvenim prevodom tekstova šest najpoznatijih muzičkih numera koje su proslavile istoimeni ruski film iz 1976. godine.

“Cigani lete u nebo” : Glumačka ekipa akademije “Stanislavski”

Predstava “Cigani lete u nebo”  je ujedno i do sada najveći projekat akademije glume Stanislavski jer će na bini igrati čak 26 glumaca  u pratnji orkestra. Glumačku postavu čine glumci iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore. U glavnim ulogama Jana Radojković i Ognjen Simanić.

Kao i do sada, glumačka ekipa akademije “Stanislavski”  obećava potpuno novu energiju na bini i spontanost mladih i kreativnih glumaca. Predstavu  “Cigani lete u nebo” je režirala Violeta Radić, po tekstu Mihajla Dasukidisa.

Predstava “Cigani lete u nebo”

Kada: 23.jun 2018.
Početak: 20:00 časova

Svi zainteresovani mogu rezervisati mesto pozivom na broj telefona +43 660 633 87 50

Broj mesta je ograničen!

Gde: Akademija glume “Stanislavski”
Olympia Platz 2, 1020 Wien ( STADION centar, zadnji ulaz)

Facebook događaj predstava “Cigani lete u nebo”

 

 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava