Kinderaktivcard: Zanimljivo i povoljno za najmlađe Bečlije

13.11.2013

Kinderaktivcard je posebna kartica za decu do 13 godina kao i njihove roditelje (najmanje jedna odrasla osoba zajedno sa detetom) sa kojom se može povoljno ili čak besplatno korisiti predviđene aktivnosti i programi.

WienXtra je služba grada Beča koja usko sarađuje sa magistratom MA13 (Magistrat za obrazovanje i van školske aktivnosti mladih) i već dugi niz godina nudi brojne sadržaje za najmlađe Bečlije.

Kinderaktiv je projekat koji sadrži mesečni kalendar događanja i manifestacija za porodice i njihove članove koji žele provesti svoje slobodno vreme aktivno i kvalitetno.

Kinderaktivcard je posebna kartica za decu do 13 godina, kao i njihove roditelje (najmanje jedna odrasla osoba zajedno sa detetom) sa kojom se može povoljno ili čak besplatno korisiti predviđene aktivnosti i programi.

Kinderaktivcard se može besplatno naručiti putem interneta i procedura je veoma jednostavna. Potrebno je samo ispuniti formular za prijavu.

 

 

Zimske i letnje igre za vreme raspusta

Grad Beč se pobrinuo da i onoj deci, koja nisu otišla na odmor van Beča, ne bude dosadno u njihovom gradu. Oni imaju brojne mogućnosti da se bave sportom, da upoznaju prirodu ili da se jednostavno igraju jedni sa drugima. Veliki broj događaja, radionica i manifestacija tokom

Komletan program igara na raspustu vaše dete dobija u školi. Nedelju ili dve pre početka raspusta „pasoši za zabavu i igru“ se dele u  školama. Ako se to iz nekog razloga nije desilo, roditelji i deca mogu da dobiju uputstva i na zvaničnom internet sajtu wienXtra. 

Mnoštvo zabava i aktivnosti su podeljene prema starosnim grupama: za decu od 6 do 10 godina i za one od 10 do 13 godina.

Ulaznice za brojne događaje su ili besplatne ili po simboličnim cenama uz prikazivanje  „pasoša  igara“ (Ferienspielpass).

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava