Besplatna klub kartica Grada Beča nudi brojne pogodnosti

24.07.2019

Specijalna klub kartica grada Beča pruža niz korisnih prednosti za svoje sugrađane, a članarina je potpuno besplatna. Naručite i Vi vašu karticu i uživajte u brojnim mogućnostima i popustima ove klub kartice.

(c) club.wien.at

Beč ima posebne pogodnosti u sklopu projekta Klub wien.at koji pripada zajednici medijske porodice Grada Beča (wien.at) i nudi svim Bečlijama specijalnu klub karticu, sa kojom  Bečlije mogu ostvariti brojne pogodnosti i sa kojom mogu uštedeti novac. Klub kartica Grada Beča se dobija besplatno i članovi nemaju  nikakvih obaveza, plaćanja, a nije potrebno ni produžetak kartice.

Sa karticom wien.at njeni članovi dobijaju brojne popuste i specijalne ponude u koje takođe spadaju besplatne posete  brojnih manifestacija, pozorišnih predstava, turističkih i istoriskih znamenitosti Grada Beča, kao i poseta sportskih manifestacija.

Kako postati član Club Wien

Ukoliko još nemate članstvo u klubu wien.at, možete se prijaviti na zvaničnom sajtu kluba, a zatim uživati u korisnim prednostima koje Vam nudi klub kartica Grada Beča.

Kako biste osvojili jednu od pogodnosti koje nudu klub kartica Grada Beča i postali vlasnik besplatne članske kartice potrebno je da pristupite jednostavnoj registraciji i da popunite svoje osnovne podatke.

Posle toga na Vašu ličnu e-mail adresu dobićete zahtev za potvrdu i šifru za prijavu. Onda pristupate zvaničnoj prijavi preko Vašeg profila na stranici. Kartica vam u narednih nekoliko dana stiže poštom na Vašu kućnu adresu.

Pored ulaznica za manifestacije i ostalih događaja možete osvojiti i knjige, muzičke CD-e, ulaznice za termu ili čak i porodični odmor.

Svi članovi kluba takođe redovno dobijaju najnovije informacije i brošure, u kojima mogu pročitati najvažnije informacije koje su vezane za Grad Beč.

Više informacija i ponude koja vam pruža kartica možete pogledati na zvaničnom sajtu kluba grada Beča. Onlajn prijavu  za člansku karticu Grada Beča možete popuniti ovde.

Posebna kartica je i ona za decu koja žive u Beču, uzrasta do 13 godina, kao i njihove roditelje. To je  Kinderaktivcard sa kojom se takođe može povoljno ili čak besplatno korisiti predviđene aktivnosti i programi Grada Beča, sa ciljem da deca kvalitetno provedu slobodno vreme.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI   OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Beč ima i Servis za građanje za sva moguća pitanja i odgovore

Vienna City Card: Beč ima karticu za turiste sa brojnim pogodnostima

Počinje izdavanje E-card sa fotografijom

Nova autobuska stanica u Beču za međunarodni prevoz

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava