Ana Dornik: Motivaciona tribina i promocija knjige “Ti si ta” u Beču

07.12.2023

Ana Dornik, osnivačica udruženja "Žena uz ženu", koje pruža podršku obolelima od karcinoma dojke, održaće u Beču promociju svoje autobiografije pod nazivom "Ti si ta" u kojoj je opisala svoju borbu protiv ove opake bolesti.

U utorak  12. decembra 2023. godine, sa početkom  u 19:00 časova  u Albert Hall (Albertgasse 35, 1080 Wien) održaće se motivaciona tribina i promocija knjige “Ti si ta”, autorke Ane Dornik koja je nakon saznanja da boluje od raka dojke, inspirisana svojom radoznalošću, istraživanjem šta se krije iza ove bolesti, poželela  da pomaže ženama koje koračaju njenim cipelama.

Osim što je počela sa osnaživanjem žena kroz tekstove na instagram stranici @anadornik, osnovala je  udruženja za edukaciju, prevenciju i podršku obolelima od raka dojke “Žena uz ženu”.

Anino zalaganje za dobrobit i zdravlje žena prepoznato je širom Srbije i regiona, i kao velika psihološka podrška i vodič ženama obolelim od raka dojke, ali i zdravim ženama. Osim toga, Ana svojim delovanjem donira onkologijama širom zemlje i regiona.

Dakle, ne propustite tribinu i promociju knjige “Ti si ta” i prisustvo Ane Dornik u Beču, u utorak 12. dezembra 2023.  koja će napraviti osvrt na empatiju, razumevanje, korisne emocije i vrednosti koje će nas podstaći da zajedno stvaramo bolji svet za sebe, i one žene kojima smo potrebni , uz jedan jak moto  “Danas sam ja, sutra to možeš biti ti! Pomozi, podrži!”.

Ulaz je besplatan, a informacije i rezervacije zainteresovani mogu dobiti putem broja telefona  +43 664 889 25 599.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Beču su potrebni negovatelji

Wellness na dohvat ruke: Kako se odmoriti u bečkoj banji Oberla

Plućna rehabilitacija za Covid-19 pacijente u Bečkim termama

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava