Bečki privrednici: Povezivanje i bolje poslovanje naših privrednika u Beču

19.11.2014

Referat “Mi” (SWVW) izdao je prvu “kupon svesku” - gut.šajn:heft, koja ima za cilj da podrži bečke privrednike poreklom iz država bivše Jugoslavije i doprinese njihovom još boljem poslovanju.

Referat za etničku ekonomiju, Socijaldemokratskog privrednog saveza – Beč (SWV Wien), nazvan jednostavnim, ali upečatljivim imenom “Mi”, osnovan je 17. aprila 2014. godine sa ciljem da na najbolji mogući način promoviše i stimuliše privrednike iz Beča koji imaju poreklo iz zemalja bivše Jugoslavije, a koji čine značajan deo bečke privrede.

Jedan od prvih projekata referata “Mi” je nedavno izdata “kupon sveska – Mi” (Gutscheinheft “Mi”), koja sadrži kupone sa popustima 20 firmi čiji su vlasnici BKS privrednici. Ovim kuponima se dobija popust na bogatu ponudu ovih preduzeća, od eko osvetljenja, preko optike, do nameštaja. Ovo je prva u nizu od ukupno tri “kupon sveske” koje su planirane.

4.000 primeraka je već poslato članovima bečkog SWV-a, a 1.000 sveski biće podeljeno firmama i privatnim osobama u Beču.

„Ovim putem želimo da još jače aktiviramo saradnju između svih članova našeg saveza, kao i svih zainteresovanih potencijalnih klijenata. Ovim produktom pružamo šansu malim i srednjim preduzećima da komuniciraju sa potencijalnim klijentima i partnerima van njihovih svakodnevnih okvira i kruga poznanika“, objašnjava Darko Marković, šef referata “Mi”, povodom izdavanja “kupon sveske”.

Bečka preduzeća koja kuponima nude povoljnije cene svojih usluga su:

Seed Design
CAD Shop
Optiker Niebauer
Stürmer Installateur
NOV Consulting
Savin Marketing
Rakia & Co.
EKO Lichtkonzepte
Promotion Manager
Mnemo Academy
Irena Markovic
Zeljo Grill Burek
Wein & Vino
Mergus Office
Coffeeshop Company Lounge
Drei
Zepter
Dan Küchen Margareten
Maric Ofen Haus
Schneiderei A. Cerjakovic
Ukoliko Vi i Vaše preduzeće želite da učestvujete u projektu referata “Mi” i da se i Vaš kupon nalazi u sledećem izdanju “gut:šajn:heft-a”, ili želite da iskoristite pogodnosti i popuste , možete kontaktirati našu redakciju na broj telefona +4369919999577

POGLEDAJTE VIDEO: Emisija “Dijaspora uživo”

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava