Bečki zoološki vrt: Kupite “kumstvo” kao poklon

13.12.2018

Bečki zoološki vrt nudi mogućnost da postanete kum jednoj od životinja ili poklonite “kumstvo” za jednu od 700 vrsta životinja koje žive u najstarijem zoološkom vrtu na svetu.

Bečki zoološki vrt – Tiergarten Schönbrunn, predlaže “kumstvo” jednoj od životinja kao originalan božićni poklon. Ova vrsta “kumstva” je već godinama veoma popularan božićni poklon ili u svako drugo doba godine među Bečlijama.

Možete pokloniti kumstvo jednoj od preko 700 vrsta životinja. Kumstvo za žabe, ribe, ovce ili patuljaste koze košta od 40 evra mesečno.
Egzoričnije vrste ili ugrožene vrste , na primer gazele, patuljaste dik-dik antilope, ružičasti flamingosi ili crveni vari lemuri, svoje kumove će koštati 80 evra mesečno. Za ostale životinje cena kumstva se kreće do 280 evra mesečno.

Osim životinja, bečki zoološki vrt nudi i kumstvo, odnosno obeležja na klupama u parku, gde Bečlije često upisuju svoje značajne datume i prilike, kao što su venčanja, rođenja, krštenja i ostale.

Bečki zoološki vrt i njegovi stanovnici već imaju veliki broj “kumova”, a to mogu biti privatne osobe ili firme. 

Podrška životinjama

“Kumsto” životinji nije samo simboličan poklon, već sadrži i mnoge ekskluzivne ponude. “Kum” dobija dokument o “kumstvu”, kao i kupon za godišnju kartu, a njegovo ime piše ispred kaveza, zajedno sa “kumčetom”.
Osim toga, “kumovi” životinja iz bečkog zoološkog vrta dobijaju pozivnice za redovna druženja, kao i za letnju zabavu .
Cilj da je ovom vrstom donacija pomaže najbolja moguća nega životinja u zoološkom vrtu Šenbrun.
“Kumstvo” je idealan božićni poklon čak i u poslednjem trenutku, jer se može kupiti i na Badnji dan 24. decembra.

Inače, bečki zoološki vrt je ove godine po peti put proglašen za najbolji u Evropi u mnogim oblastima kao što su raznolikost životinja, zaštita vrsta, istraživanja, ali i posećenost, inicijative za zoološko obrazovanje i investicije.

Bečki zoološki vrt – Tiergarten Schönbrunn je uspeo da dostigne 243 od 280 mogućih bodova,  ostavljajući 29 takmičara u A kategoriji, iza sebe. Bečki zoološki vrt  je već više godina za redom, posle dvorca „Šenbrun“, druga najposećenija atrakcija u Austriji.

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava