“Beograd na vodi” prezentacija na Realty World forumu u Beču

12.04.2018

Belgrade Waterfront (Beograd na vodi), novi urbani gradski centar srpske prestonice i najveći građevinski poduhvat u Srbiji, na ovogodišnjem „Realty World“ forumu u Beču predstavlja masterplan, aktuelne projekte i mogućnost investiranja u oblasti nekretnina.

Realty World Forum  se održava u Beču od 12. do 14. aprila 2018. u hotelu Palais Hansen Kempinsky. Ovaj događaj okupiće brojne investitore i profesionalce iz oblasti nekretnina oko zajedničke teme istraživanja investicionih mogućnosti širom sveta.

Svi zainteresovani posetioci mogu da saznaju više o najnovijoj stambenoj zgradi BW MagnoliaBeograda na vodi (Belgrade Waterfront). Početak prodaje stanova u stambenoj zgradi BW Magnolia najavljen je za 11. maj 2018.

Na Forumu u Beču gosti će  imati priliku da pogledaju i  maketu projekta, kao i maketu Kule Beograd  i saznaju detalje u vezi sa ovim projektom.

Specijalna prezentacija “Beograda na vodi” održaće se 13. Aprila od 13:00 do 17:00 časova  u hotelu Palais Hansen Kempinsky. Potvrdu dolaska možete prijaviti na sales.belgrade@eaglehills.com

Generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković, povodom predstavljanja projekta u inostranstvu ističe da će jedinstvenost “ Beograda na vodi” privući veliki broj  investitora i kupaca  širom sveta.

„Čvrsto verujemo da, primenjujući najviše standarde u građevinarstvu, kreiramo jedinstveni urbani centar koji će privući one koji ne prihvataju ništa osim najboljeg. Do sada smo Belgrade Waterfront uspešno predstavili u Londonu, Stokholmu, Cirihu, Podgorici i Banjaluci i nastavićemo da ulažemo mnogo u predstavljanje ovog sveobuhvatnog kompleksa građanima Srbije koji žive u inostranstvu“.

Belgrade Waterfront je projekat investitora u nekretnine iz Abu Dabija, Eagle Hills, koji razvija nove gradske oblasti i destinacije koji promovišu lokalnu ekonomiju, otvaraju nova radna mesta i privlače lokalne i međunarodne investicije, dok istovremeno pozitivno utiču na biznis i turizam.

 

Atraktivnost “Beograda na vodi”

BW Magnolia je savršen izbor za one u potrazi za idiličnom atmosferom, dok istovremeno nudi sve što je potrebno za udoban život u blizini ključnih poslovnih i istorijskih atrakcija Beograda. Ovi stanovi ispunjavaju najviše standarde modernog dizajna u kombinaciji sa vrhunskim materijalima, većina ima terasu, a stanovi u prizemlju imaju pristup privatnom dvorištu.

Kula Beograd, impresivna zgrada koja će predstavljati pravu turističku atrakciju kao buduća najviša zgrada u zemlji, jedan je od najzanimljivijih projekata na Forumu u Beču. Kula Beograd ugostiće ekskluzivni brend St. Regis, koji će u njoj otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, što Beograd stavlja na mapu najprestižnijih evropskih gradova.

U međuvremenu, počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi. Ovi stanovi će se takođe nalaziti u Kuli Beograd, gde će budući vlasnici imati priliku da biraju između 220 ekskluzivnih apartmana u rasponu od 57 do 171 kvadratnih metara.

The Residences at The St. Regis Belgrade ponudiće vrhunske domove neprevaziđenog kvaliteta, prilagođene onima koji žele da im jedinstveno St. Regis  iskustvo boravka postane deo svakodnevice. Vlasnici stanova imaće pristup renomiranim uslugama poput St. Regis spa centra,  mogućnost uživanja u obroku sa ličnim kuvarem, a na raspolaganju će im biti i prepoznatljiva usluga St. Regis batlera.

U okviru Belgrade Waterfront-a, u toku su radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista, čiji je završetak planiran za 2019, a koje su takođe u prodaji – visoke 82 metra, one će ponuditi širok spektar pogodnosti važnih za različite životne stilove. Ove godine, Belgrade Waterfront će otvoriti vrata prvim stanarima u okviru stambene zgrade BW Residences.

Među pogodnostima koje će biti dostupne stanovnicima Belgrade Waterfront-a, kao i svim Beograđanima i njihovim gostima, nalaze se brojni kafići, restorani i mesta za rekreaciju. Najveći tržni centar u zemlji i regionu, BW Galerija, koja će biti otvorena 2020. godine, doneće brendove koji još uvek nisu viđeni u zemlji.

Sava Promenada, jedno od omiljenih šetališta Beograđana, savršeno je mesto za šetnje, trčanje, vožnju biciklom ili uživanje u mirnom okruženju pored reke sa porodicom i prijateljima. Svi zainteresovani za više informacija o aktuelnim stambenim zgradama u okviru ovog jedinstvenog projekta mogu da se registruju na www.belgradewaterfront.com.

 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava