Besplatan internet na više od 400 lokacija u Beču

02.03.2018

Grad Beč ima WLAN-mreže za besplatan pristup internetu na 400 pristupnih tačaka.

Stanovnici Beča kao i njegovi gosti u mogućnosti su da koristeći svoj tablet, mobilni telefon ili notbuk sa funkcijom za bežični pristup internetu,  besplatno pristupe besplatnom internetu na mnogim mestima u gradu.

Besplatni pristup bežičnom internetu u Beču koji se odvija preko wien.at publik WLAN. Trenutno postoji na 400 lokacija  i namenjen je svim građanima, kao i turistima.

Nakon pristupa internet, automatski se otvara stranica sa korisnim informacijama, kao što su plan grada ili gastronomska ponuda u blizini lokacije gde se nalazite.
Javni internet u Beču se  najviše koristi na turistički posećenim  mestima i mestima gde se  odigravaja  velika frekvencija ljudi ili na  dešavanjima u austrijskoj prestonici.
Besplatan pristup internetu preko WLAN-a spada u infrastrukturu pametnog grada 21. veka i doprinosi još većoj atraktivnosti Beča kao jednog od vodećih pametnih gradova u svetu.

 Sva mesta u Beču na kojima je moguć pristup bežičnoj mreži interneta. 

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: Super-brzi internet u Beču do 2020. godine

Besplatni internet i na linijama gradskog saobraćaja Beča

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava