Oberla: Besplatan ulaz na bazene sa bademantilom

27.04.2018

Beč je bogatiji za još jednu novu atrakciju. 2. maja 2018. se održava "Prvi bečki dan bademantila" na termalnom kupalištu Oberla.

(c) Therme Wien

Pod sloganom „Život je bolji u bademantilu“ Therme Wien organizuje ove godine “Prvi bečki dan bademantila” i očekuuje  da će posetioci doći u najrazličitijim i najšarenijim bademantilima.

Akcija važi samo 2. maja 2018. od 16:00 časova (do zatvaranja kupališta u 22.00 sata, dok se bazeni moraju napustiti  do 21.40 sati). Svaki učesnik i svaka učesnica u ovoj akciji moraju se pojaviti na ulazu u kupalište, odnosno na blagajni, već obučeni u bademantil.

Svaki učesnik i svaka učesnica će dobiti po jedan vaučer koji će predati na blagajni na ulazu na kupalište. Po osobi je moguć samo jedan besplatan ulaz. Dodatne konzumacije i troškovi nisu uračunati (hrana i piće, sauna itd) i oni se moraju platiti na blagajni prilikom napuštanaj kupališta. Ukoliko se premaši maksimalan broj od 2.200 posetilaca, koliko ih može istovremeno boraviti na bazenima, mora se računati sa čekanjem. Ulaz, dakle, nije zagarantovan. Najbolje poraniti i uhvatiti mesto u redu.

Bademantil kao simbol opuštanja

O akciji „Život je bolji u bademantilu“, direktor Therme Wien, Dr. Edmund Fridl, kaže: „Bademantil treba da nas podseti  da svakoga dana učinimo nešto dobro za nas same, da jednostavno uživamo i odmorimo se od svakodnevnih obaveza. Drago nam je, što smo, kao institucijama sa brojnim ponudama u zdravstvu i slobodnom vremenu, inicijatori prvog “Bečkog dana bademantila.“

Bademantil je simbol opuštanja i ugodnosti, jer u trenutku kada ga ogrnemo, odmah se osećamo prijatnije. Bez obzir da li kod kuće na kauču, posle opuštajućeg kupanja ili za vreme boravka na nekom bazenu – život sa bademantilom je jednostavno lepši. A može da omogući i besplatan ulaz u  termalno kupalište Oberla.

Therme Wien, među Bečlijama poznato i kao termalno kupalište Oberla, postavlja nove standarde u oblasti medicine i velnesa, tako da je zbog ostvarenih rezultata proglašeno za najbolju termu u Evropi u 2011. i 2014. godini. Therme Wien u 10. bečkom becirku nudi brojne velnes sadržaje, a tu su i vodene površine sa ukupno 4.000m², brojne saune na 3.000m², kao i zdravstveni kompleks na 6.000m².

Od prošle jeseni kupalište je direktno priključeno na mrežu bečkog metroa. Linijom U1 stiže se iz centra za samo 15 minuta do poslednje stanice Oberlaa.

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava