Bazeni u Beču nude kurseve plivanja i u zimskim mesecima

15.01.2020

Kursevi plivanja za decu od 5 do 14 godina, odvijaju se bečkim bazenima i u zimskim mesecima, i to za početnike, ali i za one koji već znaju da plivaju.

(c) swimmschule wien

Sprečavanje nesreća na kupalištima je glavni je prioritet svih bazena. Sticanje plivačkih veština je od suštinskog značaja, kako bi se izbegle nesreće s kobnim ishodom za najmlađe neplivače i poluplivače.

Gradsko odeljenje za Bečke bazene (MA 44) postavilo je sebi za cilj učenje plivanja za početnike, starosne dobi od 5 do 14 godina, i to je prvi korak podučavanja sposobnosti plivanja.

I ove godine Bečki bazeni nude kurseve plivanja za decu i omladinu u zomskim mesecima. Kursevi se nude u odabranim zatvorenim bazenima, i to u malim grupama od pet do šest polaznika, u vidu tronedeljnih blok kurseva. Kurs obuhvata 9 časova plivanja koji traju oko 45 minuta, a izvode ih ovlašćeni instruktori plivanja magistrata MA 44.

Cena kursa je 100 eura, a registracija se vrši direktno na bazenu.

 

(c) www.wien.gv.at

Sledeći kursevi plivanja počinju polovinom februara 2020. godine. Pojedini su već popunjeni, ali je ostalo mesta na nekoliko bečkih bazena.

Spisak bazena u Beču na kojima se odvijaju kursevi u mesecu  februaru možete pročitati na zvaničnoj stranici Grada Beča,  kao i slobodne termine za kurseve plivanja. 

U svakom zatvorenom bazenu postoji i mogućnost individualnih časova plivanja za decu od 5 godina. Jedan čas traje 20 minuta i košta 7 eura po osobi. Za više informacija i termine  obratite se odgovarajućem bazenu.

NOVO U AUSTRIJI! Onlajn knjižara! Više od 40.000 naslova na srpskom jeziku! Kliknite na baner ispod i uplovite u carstvo knjiga!

DOBRO JE ZNATI: 

Plivanje je jedno od najboljih načina vežbanja, jer angažuje mnoge delove tela. Za decu plivanje je zabavna sportska aktivnost koja treba da im se uvede još u ranom uzrastu.

Najveći broj dece voli vodu,  pa  veoma lako zavole i plivanje, kao vid vežbanja.

U detinjstvu i pubertetu plivanje  utiče na pravilan rast i razvoj, kao i na skoliozu, odnosno otklanja deformitete kičmenog stuba.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Wellness na dohvat ruke: Kako se odmoriti u bečkoj banji Oberla

Kupališta u Beču: Dva nova bazena za najmlađe Bečlije

Copa Cagrana: Bečlije će ovog leta uživati na plaži pod palmama!

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava