BIJELO DUGME u Lincu: Poklon ulaznice za koncert!

20.06.2019

I ti možeš da dobiješ na poklon ulaznice za koncert Bijelog dugmeta u Lincu!

Bijelo dugme že uskoro održati  koncert u Lincu i tim povodom  GO4YU poklanja po dve ulaznice za koncert svima koji do 27. juna 2019. godine postanu korisnici GO4TV usluge!
Za samo 95,40 EUR*, dobićete 2 karte za koncert Bijelog Dugmeta i godinu dana GO4TV usluge putem koje možete gledati TV kanale sa Balkana i iz Austrije**, ali i slušati više od 300 radijskih stanica.

Karte za koncert Bijelog Dugmeta, koji će biti održan 29.06.2019. u Lincu, dobićete i ukoliko kupite Single, Double ili Max paket na 24 meseca po trenutno važećoj promociji na osnovu koje dobijete duplo više “Gledaj dve, plati godinu dana”.
Ponuda važi za sve nove korisnike GO4TV usluge na teritoriji Austrije, Nemačke i Švajcarske koji kupovinu obave u GO4YU šopu na adresi Mariahilfer strasse 103/8, Beč, Austrija ili na GO4YU portalu.

Sve što volite od sada je na GO4TV!

GO4TV vam omogućava da u svakom trenutku, bilo gde, gledate više od 250 omiljenih kanala sa Balkana i iz Austrije** uz sliku vrhunskog kvaliteta. Uslugu možete da pratite na televizoru, telefonu i tablet uređaju.
Ekskluzivno, uz GO4TV uživajte u RTS-ovim kanalima. Pored klasičnih kanala Javnog servisa Srbije u ponudi su i specijalizovani kanali koji predstavljaju jednu od najvećih riznica evropske televizijske arhive i čiji se programi baziraju na TV drami, najboljim pozorišnim predstavama srpskog teatra, dečjim emisijama, prirodnim lepotama naše zemlje, emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti, ali i urbanog, etno i starogradskog zvuka.
I TV kanali iz BiH su u GO4TV ponudi. GO4YU je potpisao ekskluzivne ugovore i sa RTRS-om, BN-om, OBN-om, Hayat TV, ATV i K3 TV.
Svi ljubitelji sporta mogu uživati u najkvalitetnijem sportskom sadržaju uz Arenu Sport, a GO4YU ima prava na emitovanje i RTL kanala iz Hrvatske koji nude obilje najpopularnijih formata, omiljenih zabavnih i edukativnih emisija, hrvatskih premijera i nagrađivanih serijala.

*Cena je data za Single paket na 12 meseci za tržište Austrije.
** Austrijski TV kanali su dostupni na teritoriji Austrije.

Izaberite GO4TV paket prema vašim potrebama i dođite na koncert “Bijelog dugmeta” da pevamo zajedno 😊!

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Zdravko Čolić: Prijem i druženje u IDEAHOUSE u Beču

GO4TV: Gledajte sve RTS kanale na jednom mestu

GO4TV: Gledajte omiljene domaće TV kanale i uživajte!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava