Emirates Austria: Povodom 15. jubileja avio karte sa velikim popustom

11.05.2019

Emirates proslavlja svoju 15. godišnjicu poslovanja u Austriji i tim povodom putnici mogu kupiti avio karte sa velikim popustom.

(c) pixabay.com

Emirates je najveća avio komanija Ujedinjenih Arapskih Emirata sa sedištem u Dubaiu i osnovana je  1985. godine u Dubaiu. Tokom godina Emirates je prerastao  u globalno uticajnu kompaniju koja nastavlja rast i konstantno stremi unapređenju kvaliteta.

Prvi grad u kome je Emirates-ov avion sleteo u Europi bio je London, a prvi let za Beč desio se 1. maja 2004. godine. Povodom 15 godišnjice, avio-kompanija nudi avio karte sa velikim popustom iz Beča do odabranih destinacija u globalnoj mreži.

Dubai (c) pixabay.com

Trenutno, avio-kompanija pokriva celi svet,  leti na sve kontinente, u preko 80 zemalja, na više od 140 destinacija i nastavlja tendenciju širenja mreže.

Svoj uspeh duguje slobodnom pristupu jeftinog goriva i turističkom i poslovnom razvoju Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vlasništvo je vlade Dubaija ali funkcioniše kao potpuno zaseban entitet

Emirates se smatra jednom od najmoćnijih aviokompanija na svetu, a putnici imaju samo reči hvale za uslugu, luksuz i udobnost koje pruža ova avio kompanija.

Jubilarne tarife za letove iz Austrije

Avio-kompanija Emirates proslavlja svoju 15. godišnjicu poslovanja u Austriji i tim povodom putnici mogu kupiti avio karte sa velikim popustom.
Popusti  odnosno jubilarne tarife, važe do 20. maja 2019. godine, a kupljene avio karte se moraju iskoristiti najkasnije do 18. decembra 2019. godine.

U ekonomskoj klasi, na primer, možete putovati već od 399 evra u Dubai,od 469 evra u Bangkok, od 699 ​​evra u Singapur, od 699 ​​evra na Sejšele, od 729 evra na Maldive i za 1,199 evra u Sidnej. Sve cene podrazumevaju povratni let uključujući poreze i takse. Biznis tarife takođe su znatno jeftinije, zbog jubilarnog poslavanja avio-kompanije u Austriji.

Postojeći Emirates Skywards članovi i svi drugi koji se prijave za program čestih letova takođe će imati koristi od jubilarne promocije. Letovi rezervisani do 20. maja 2019. godine računaće se kao duple milje letenja. U ovoj ponudi isključena su samo putovanja u ekonomskoj klasi od 28. juna do 5. septembra 2019. godine.

Detaljnije informacije pročitajte na internet stranici Emirates Austria. 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Beč-Niš: Nova avio linija, karte već od 19€

Beč-Niš: Nova avio linija, karte već od 19€

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava