Festival istraživanja u Beču za sve uzraste

08.09.2018

Festival istraživanja u Beču omogućava posetiocima da istražuju, otkrivaju i učestvuju u šest tematskih zona i dobiju odgovore na mnoga pitanja iz oblasti nauke.

(c) Christian Husar

Na više od 40 stanica Festival istraživanja daće na mnoga pitanja  “zašto”, “kako”, “zbog čega” u brojnim istraživačkim projektima i temama.
Zajedno sa kompanijama, univerzitetima, fakultetima i gradskom upravom  Beč će na Festivalu istraživanja predstavite brojne ideje, inovacije i aučne rezultate  na razumljiv i interesantan način za sve uzraste.

Festival istraživanja je jedan interaktivan događaj, sa mnoštvo programa, gastronomskih ponuda i uz atraktivna prateća događanja.

Cilj ove manifestacije je, takođe, da se istraživanje predstavi kao vaćan faktor i za mlade, jer nauka, istraživanje, nove tehnologije i inovacije su ključni faktor za privredno i društveno blagostanje jedne države.

Festival će se održavati tri dana na poznatom mestu CREAU u 2. bečkom okrugu, do kojeg možete doći direktno sa metro linijom U2, do stanice “Stadion”.

Adresa: CREAU, Meiereistraße 12, 1020 Wien

Ulaz je slobodan!

Petak, 14.09.2018 – 14:00 do 19:00
Subota, 15.09.2018 – 10:00 do 19:00
Nedelja, 16.09.2018 –  10:00 do 18:00

Program manifestacije Festival istraživanja možete pročitati na internet stranici organizatora Privredna agencija grada Beča. 

Facebook EVENT 

 

(c) Wiener Forshungfest

 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava