Fudbalski turnir prijateljstva u Beču u organizaciji KSD Bambi

14.08.2020

Turnir prijateljstva ima internacionalni karakter i obezbeđene su vredne nagrade za učesnike i dobro druženje za posetioce.

Fudbalski turnir prijateljstva koji će se održati u Beču 22. i 23. septembra 2020. godine ima internacionalni karakter i predstavlja najveću sportsku manifestaciju koju naši klubovi u Beču organizuju.

Zbog velikog interesovanja i želje ljubitelja fudbala da se turnir ponovo održi, Kulturno sportsko društvo Bambi organizovaće letnju verziju ovog već poznatog turnira koji se do sad uglavnom održavao u zimskom periodu.  Klub Bambi je jedno od najaktivnijih srpskih društva u Beču i šire, a posebno su aktivni u oblasti sporta. Iako su dešavanja u klubu i organizovanje manifestacija poslednjih meseci smanjena zbog situacije sa korona virusom, uprava Bambija je odlučila da 22. i 23. avgusta na terenima Wasserparka održi  5. po redu Internacionalni fudbalski turnir prijateljstva.

“Razlog zbog kojeg smo se odlučili na organizaciju turnira je poboljšanje situacije u vezi  Covida-19 u Austriji. Dugo smo razmišljali i opredelili smo se da uz poštovanje i pridržavanje svih zdravstvenih mera i bezbednosnih preporuka nadležnih institucija i organa ipak organizujemo tradicionalni letnji turnir koji predstavlja najveću sportsku manifestaciju koju naši klubovi u Beču organizuju. Očekujemo, kao i na prošlogodišnjem zimskom turniru učešće više od 30 ekipa iz Austrije, Italije i Nemačke”, najavljuje Aleksandar Saša Stanković, predsednik Bambija.
Turnir  predstavlja svojevrsnu promociju sporta i omogućava svim ljubiteljima fudbala i dobrog druženja da se u lepom ambijentu Wasserparka opuste i vide sa prijateljima, a uzgred i pokažu  spremnost svojih ekipa, odnosno rezultate rada i treninga.

„Obezbedili smo vredne nagrade za učesnike i dobro druženje za posetioce“, najavljuju iz Bambija.

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na  ksd.bambi.wien@gmail.com ili putem brojeva telefona +43 699 151 78 638;  +43 660 136 03 44 ; +43 667 77 555 85 .

Turnir će se održati na terenima Wasserpark koji se nalaze na adresi Am Hubertusdamm 3, u 21-oj bečkoj opštini.

U našem predhodnom tekstu pogledajte kako je izgledao prošlogodišnji  fudbalski turnir prijateljstva u Beču. 

 

 

NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sportski centar Wasserpark: Letnja sezona u punom jeku

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava