Sportski centar Wasserpark: Letnja sezona u punom jeku

22.07.2019

Sportski centar Wasserpark se nalazi u predivnom ambijentu, ukružen zelenilom, u neposrednoj blizini Dunava u 21. bečkom okrugu.

Sportski centar „Wasserpark“ u Beču postoji već dve godine i veoma je aktivan u brojnim sportovima. Fudbalski i teniski klub, koji se nalaze u sklopu centra, pozivaju sve zainteresone da se pridruže, ali i one koji žele da se druže i rekreativno bave sportom. Najveća prednost  ovog centra je što se nalazi  u predivnom ambijentu, ukružen zelenilom, u neposrednoj blizini Dunava,  u 21. bečkom okrugu.

Ova godina je bila veoma uspešna za sportski centar Wasserpark, a trenutno je letnja sezona u punom jeku, jer se brojne Bečlije opuštaju i treniraju brojne sportove.

Veliki fudbalski teren je nedavno obnovljen,  a pojačanje, u vidu 7 novih igrača,  stiglo JE u fudbalski klub „FC Vienna 2016.“


“Trudimo se da svakog dana idemo napred, a sa novom Upravom kluba, koja je nedavno izabrana, bićemo  još uspešniji”, kaže Dragan Pavlović, predsednik FC Vienna 2016.

Na terenima za mini-golf treniraju članovi austrijske reprezentacije, kao i svi zainteresoni koji upražnjavaju ovaj sport. Stolovi za stoni tenis su takođe još jedna od mogućnosti bavljena sportom na otvorenom, kao i košarkaški teren, ukoliko se zaputite u sportski centar Wasserpark.

 

Sport i opuštanje u prirodi

Sportski centar „Wasserpark“ raspolaže i sa šest spoljna teniska terena, od kojih su tri na pesku, a tri na podlozi od tepiha. Veliki fudbalski teren, kao i manji za mali fudbal, idealni su za iznajmljivanje i organizovanje turnira, sportske škole, rekreaciju i utakmice.

Teniski klub TC Vienna 2013, organizuje i individualne i grupne treninge za sve zainteresovane.
Stoga, ukoliko želite da pobegnete od stresa i letnje vreline, a uz to želite da se bavite sportom ili jednostavno da šetate u prirodi i popijete osvežavajuće piće u restoranu, sportski centar „Wasserpark“ je idealno mesto za vas.

 

Adresa: Sportzentrum im Wasserpark , Am Hubertusdamm 3, A-1210 Wien
Za više informacije posetite zvanične internet stranice teniskog kluba „TC Vienna 2013“ i fudbalskog kluba „FC Vienna 2016“

Fudbalski klub: Dragan Pavlović; Kontakt  0667 / 77 21 250; E-Mail: dragan.pavlovic@fc-vienna2016.at

Teniski klub: Dalibor Perić; Kontakt   0676 / 366 7253;  E-Mail: office@tc-vienna2013.at

Sportski centar 
Telefon: (01) 270 00 34

Veliki uspeh teniserki

Teniserke kluba “ TC Vienna 2013”, već dugi niz godina imaju zapažene rezultate i takmiče se na državnom nivou u Austriji. Ove godine im je prvo mesto izmaklo za malo, ali vredne i talentovane devojčice se ne predaju i intezvno treniraju za sledeću sezonu.

Dalibor Perić, predsednik teniskog kluba “Vienna 2013” i jedan od trenera, zadovoljan je i rezultatima i posetom u sportskom centru, kao i brojnim prijateljskim mečevima koji se održavaju na terenima, gde se non-stop smenjuju profesionalci, rekreativci i deca.

“To je veoma dobar znak i znači da se među našim ljudima u Beču povećala svest o važnosti bavljenjem sportom. Svi zainteresovani, mogu da dođu i probaju tenis, a mi im stojimo na raspolaganju za sva pitanja“, kaže Perić.

Kako je izgledalo pre dve godine kada je otvorena nova sezona u sportskom centaru Wasserpark, pogledajte u našem predhodnom tekstu.

VIDEO

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Rapid Kragujevac: Priča o fudbalskom klubu iz 1926.-te godine

Nove atrakcije na Dunavu: Beč nema more ali ima plažu CopaBeach

Sport i kultura u Beču: Besplatne ponude za finansijski ugrožene osobe

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava