Promociji knjige “Pobjeda Srpske” u Beču

15.06.2018

U sali medijskog centra IDEAHOUSE u Beču, u petak 15. juna 2018. godine održana je promocija knjige "Pobjeda Srpske", autora Milorada Dodika.

Promocija knjige “Pobjeda Srpske”, autora Milorada Dodika,  održana je u petak 15. juna 2018. godine u medijskomcentra IDEAHOUSE u Beču.

O knjizi su u Beču govorili recezent Milan Ljepojević i izaslanik predsednika Republike Srpske, Miladin Dragičević. Domaćin promocije bio je Mladen Filipović, šef predstavništva Republike Srpske u Austriji.
Recenzent knjige Milan Ljepojević istakao je da su u knjizi “Pobjeda Srpske” sadržani govori sa tribina koje je Dodik održao, kao i komentari i fotografije iz predizborne kampanje 2016. godine.

 

Narod će odrediti budućnost RS, a on voli Dodika

Građani Republike Srpske će odrediti njenu budućnost, a oni hoće Srpsku, i niko ga ne može nikakvim plišanim ili drugim revolucijama prevariti, ocenjeno je na promociji knjige “Pobjeda Srpske” u Beču na kojoj je ukazano da građani, a tako i dijaspora, vole predsednika RS Milorada Dodika.

Osnovna vrednost Dodika koju svaki čovek prepozna, jeste njegova iskrenost i odgovornost i zato vlada već 15 godina, uz podršku i volju građana”, objasnio je Ljepojević.

Knjiga, prema njegovim rečima, ima dvojni naslov jer se na fotografiji koja krasi korice nalazi Dodik iza kojeg je poruka “Srcem za Srpsku”, naveo je Ljepojević, dodajući da nema ljubavi bez srca.

Miladin Dragičević je istakao da je Dodik rođeni političar, lider, vođa, ima harizmu, osećaj za ljude i ima potrebu da im pomogne.

“Nikada nije obećao nešto, a da to nije završio”, poručio je on.

Krajnji cilj izdavača “Nezavisnih novina” iz Banjaluke je da knjiga dođe do ruke svakog građanina Srpske.

Promociji su prisustvovale brojne zvanice iz političkog, javnog i društvenog života Beča.

Milorad Dodik, osnivač i predsednik SNSD-a, trenutno obavlja funkciju predsednika Republike Srpske, a na Opštim izborima u 0ktobru ove godine kandidat je SNSD za mesto člana Predsedništva BiH.

Dodik nije prisustvovao promociji knjige ali će  već sutradan boraviti u Beču sa predsednicom Vlade Željkom Cvijanović gde će se sastati s privrednicima i predstavnicima udruženja, a na manifestaciji “Dan srpske kulture” družiti sa dijasporom.

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava