Kafa sa ukusom piva u Starbucks-u

25.09.2014

Lanac kafeterija “Starbucks” u svojim filijalama širom sveta već nudi veliki broj kafa sa različitim ukusima. Od skoro u SAD-u testira i nova vrstu napitka - kafu sa ukusom piva.

Velika kompanija “Starbucks” je nedavno otpočela testiranje nove vrste napitka od kafe. U pojedinim filijala u Americi pojaviće se kafa sa malo neobičnim ukusom. . Naime radi se o “Dark Barrel Latte”, što u slobodnom prevodu znači “latte iz tamnog bureta”. Ovaj novi napitak koji Starbucks želi da izbaci u prodaju  je zapravo kafa sa mlekom i ukusom prženog slada, koji je glavni sastojak piva.

“Dark Barrel Latte” je bezakoholno piće koje se sastoji od espreso kafe sa sirupom koji ima ukus tamnog piva, karamele, čokolade i mlečne pene.

Probna prodaja nove vrste kafe počeće u Ohaju i Floridi i trajaće neko vreme, a u zavisnosti od reakcija potošača Starbucks će odlučiti  da li će novi napitak od  kafe po imenu  “Kafa iz tamnog bureta” ući u stalni  asortiman Starbucks-a.

Na osnovu komentara na društvenim mrežama, možemo zaključiti da su mišljenja o novoj vrsti kafe podeljena. Dok jedni misle da je “Dark Barrel Latte” gadan isto  kao kad se Guiness pivo pije ranom zorom, drugi žele da što pre uđe u redovnu prodaju u svim filijalama Starbucks-a širom sveta.

 

PROČITAJTE  NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

 

Kafa u fokusu: Festival kafe u Beču 2020

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava