MARKETPLACE AUSTRIA – HRANA I PIĆE: 14. OKTOBAR 2020. U BEČU

25.08.2020

Na ovogodišnjim poslovnim susretima Marktplace Austria u Beču učesnicima će biti predstavljeni proizvođači hrane i pića iz Austrije, a tokom skupa mogući su i samostalni poslovni sastanci.

(C) Flickr AUSSENWIRTSCHAFT AUSTRIA

Dobavljačima iz celog sveta “Marketplace Austria” nudi jedinstvenu priliku za susret sa proizvođačima hrane i pića iz Austrije i mogućnost pronalaženja novih poslovnih partnera. Ovaj međunarodni kooperacioni forum se održava 14. oktobra 2020. u Privrednoj komori Austrije u Beču, a svi zainteresovani se mogu prijaviti online do 15. septembra 2020. godine.

Ovaj međunarodni kooperacioni forum u organizaciji Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je dobavljačima velikih supermarketa i veletrgovcima prehrambenim proizvodima i napicima iz čitavog sveta. Programom su predviđeni idividualni razgovori (B2B-Meetings) sa austrijskim preduzećima iz oblasi hrane i pića, kao i niz informativnih manifestacija o prehrambenoj industriji Austrije.

“Marketplace Austria” nudi dobavljačima iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu priliku da upoznaju nove proizvode i poslovne partnere. Poslovni susreti u okviru manifestacije MARKETPLACE AUSTRIA  održavaju se već 15. godinu za redom u Beču.

Potrebno je da se online registrujete do 15. septembra 2020. i zakažete termine.

Bliže informacije o manifestaciji, uključujući registraciju, program, online-zakazivanje individualnih sastanaka (B2B-Meetings) sa drugim firmama učesnicama itd. pronaći ćete na portalu  manifestacije MARKETPLACE AUSTRIA.

 

AUSTRIJA: HRANA/BEZALKOHOLNA PIĆA 

Svejedno da li se radilo o mlečnim proizvodima, hlebu ili kobasicama, austrijski prehrambeni proizvodi se izvoze u 180 zemalja. Najveći svetski proizvođač energetskih pića je iz Austrije. Austrija je veoma uspešna na međunarodnom nivou u pogledu džemova, topljenog sira i ledenog čaja. Bečka kultura kafea proizvela je brojna ukusna peciva koja su popularna širom sveta. A tirolski planinski sir i ulje od semenki bundeve iz Štajerske zaštićeni su regionalni EU-proizvodi.

Među „kraljeve izvoza“ austrijskog sektora hrane i bezalkoholnih pića ubrajaju se, osim energetskih pića, limunada i ledenog čaja, slatkiši i peciva, kao i ostali specijaliteti. Od pristupanja Evropskoj uniji 1995. godine, izvoz proizvoda prehrambene industrije povećao se za više od 500%. Austrijskim proizvođačima posebno je važna regionalna raznolikost proizvoda i održivost u proizvodnji.

Više pročitajte na ADVANTAGE AUSTRIA

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Firme iz Srbije na bečkom Marketplace 2017

Predhodnih godina i firme iz Srbije su imale priliku da se upoznaju sa širokom ponudom austrijskih proizvođača: vinima, slatkišima, sirevima i drugim mlečnim proizvodima , mesom i mesnim prerađevinama, organskom hranom i sokovima i proizvodima od ribe. Više u tekstu Firme iz Srbije na bečkom Marketplace 2017

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava