Dani otvorenih vrata u muzičkim školama Grada Beča

17.05.2019

Deca i mladi koji žele da upoznaju ponudu muzičkih škola Grada Beča imaju priliku za to u dane otvorenih vrata koji će se održati od 20. do 24. maja 2019. godine.

(c)pixabay

Svake godine muzičke škole Grada Beča pozivaju na dane otvorenih vrata, kada možete pogledati na licu mesta sve ponude i razgovarati za pedagozima.

Kad je reč o broju , u austrijskoj prestonici postoji ukupno 31 muzička škola Grada Beča. Pored toga, u 52 osnovne škole postoji ponuda za učenje sviranja na nekoliko instrumenata, kao  i pevanje.

Muzičke škole Grada Beča nude deci i mladima do navršene 25. godine života celovit sistem muzičkog obrazovanja na bazi aktivnog sviranja.
Preko 5.300 dece i mladih imaju u ovoj školskoj godini mogućnost da u muzičkim školama Grada Beča steknu celovito muzičko obrazovanje na bazi aktivnog sviranja i plesa.
Osnova su lično delovanje i lični doživljaj. Cilj je uspostavljanje kreativnog pristupa muzici odnosno plesu u, skladu sa vlastitom ličnošću.

(c) Musikschule Wien

Program „Dani otvorenih vrata“ nudi pregled mogućnosti muzičkog obrazovanja u muzičkim školama Grada Beča. Oni najmanji moći će da se oprobaju u elementarnom muziciranju, a oni koji vole ples moći će da se upoznaju sa igranjem baleta. Posetioci će moći da vide i čuju kako se svira na raznim instrumentima i da se upoznaju sa programom nastave.

Kvalifikovani i iskusni pedagozi škola će odgovarati na pitanja zainteresovanih posetilaca i pružati im sve potrebne savete.
Dani otvorenih vrata muzičkih škola Grada Beča održavaju po drugi put ove godine i to od 20. do 24. maja 2019. godine.

Program za svih 17 škola i satnica kada koju muzičku školu možete posetiti  pročitajte na zvaničnoj internet stranici grada Beča u rubrici Muzičke škole u Beču.

Ponuda u muzičkim školama u Beču je oko 30 različitih instrumenata. U zavisnosti od izbora instrumenta i veličine grupe, semestar trenutno košta između 54 i 218 eura, međutim od jeseni 2019. godine muzičke škole u Beču postaće znatno skuplje.

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava