Doktor Nestorović i Dejan Lučić na tribini u Beču

27.10.2023

U Beču 11. novembra 2023., pod pokroviteljstvom kompanije Zepter, održaće se tribina na kojoj će učestvovati prof. dr Branimir Nestorović i pisac Dejan Lučić.

U Beču će se uskoro održati zanimljiva i dugoočekivana tribina koja je već izazvala veliko interesovanje publike iz Beča, ali i iz drugih gradova u Austriji i šire.

Naime, u subotu 11. novembra 2023. godine u Beč dolaze prof. doktor Branimir Nestorović i novinar i pisac Dejan Lučić. Oni će na tribini govoriti o zdravlju, svetskoj geopolitici i aktuelnim dešavanjima u svetu i kod nas.

Tribina će se održati u Lugner City-ju sa početkom u 20:30 časova. Ulaznice se mogu kupiti u Zepter prodajnom salonu u Lugner City-ju po ceni od 15€ u predprodaji, i 20 € na dan održavanja tribine.

Više informacija i rezervacije putem brojeva telefona:
+43 676 673 95 40
+43 699 1 9999 577

Datum: Subota,  11. novembar 2023. u 20:30 h
Mesto: Lugner City, Gablenzgasse 11, 1150 Wien

 

BIOGRAFIJA

Prof. dr Branimir Nestorović, pedijatar, pulmolog, alergolog, nekadašnji profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, nekadašnji načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike “Tiršova” i pisac. Višedecenijsko iskustvo i vrhunski rezultati u oblastima svog rada čini ga jednim od najboljih srpskih lekara za šta je i dobitnik mnogih priznanja. Odlikovan je Ordenom Karađorđeve zvezde drugog stepena.

 

Nestorović je rođen 16. decembra 1954. godine u Beogradu. Završio je prirodno-matematički smer Gimnazije u Obrenovcu.
Studije je završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom Polenska alergija u dece.

Profesor doktor Branimir Nestorović ima neverovatan talenat da svakim svojim pojavljivanjem uzburka javnost i da se o njegovim rečima danima govori.

Napisao je veliki broj naučnih radova i knjiga, a neke od njih su:
– Kako do zdravlja na prirodan način
– Autosugestija
– Drugi svet
– Karcinom: kako sprečiti i lečiti karcinom integrativnim pristupom
– Između dva sveta + Moj život između dva sveta (prošireno izdanje koje čine dve knjige)

 

BIOGRAFIJA:

Dejan Lučić je rođen u Beogradu 15. novembra 1950. godine. Završio je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, zajedno sa bivšim načelnikom državne bezbedosti Jovicom Stanišićem, i komandantom specijalnih jedinica državne bezbednosti Frankom Simatovićem Frenkijem, sa kojima je ostao dugogodišnji prijatelj.

Kako sam navodi, potomak je Jelene-Ilke Marković, koja je 11. oktobra 1882. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu pucala na kralja Milana Obrenovića. Ovaj događaj je poznat kao Ilkin atentat. Lučić tvrdi i da je potomak vojvode Milenka Stojkovića iz Prvog srpskog ustanka. Takođe navodi da je njegov deda bio učesnik demonstracija u Beogradu 27. marta 1941.

Dosad je objavio veliki broj knjiga: Varvarstvo u ime Hristovo, 1 i 2 (sa prof. dr Dragoljubom Živojinovićem), Tajne albanske mafije, Tajne lopovskog znata, Pavelićev testament, 1 i 2,  Vladari iz senke, Islamska republika Nemačka, 1 i 2, Kraljevstvo Hazara, 1 i 2, Teorija zavere i druge.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Zepter otvorio novu prodavnicu u šoping centru Lugner City

Beč: Patrijarh Porfirije stigao u posetu Eparhiji austrijsko-švajcarskoj

Novak dobio bistu u Americi: Neverovatno priznanje za Đokovića!

 

 

 

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava