Oberla: Posebna ponuda za Dan zaljubljenih “Opuštanje umesto ruža”

13.02.2019

Oberla, najlepši odmor koji možete priuštiti sebi i za koji ne morate putovati van grada (ukoliko živite u Beču). Za Dan zaljubljenih, 14, februara 2019., posebni popusti.

(c) Facebook Therme Wien

Terma Oberla je omiljena destinacija za brojne Bečlijke i Bečlije. Dnevno se beleži poseta od 3.000 do 3.500 gostiju, dok ih na godišnjem nivou bude i preko 1 milion.

Preko čitave godine Oberla ima brojne atrakcije kako za mlade, tako i za one malo starije. Posebno je mislila i na zaljubljene parove 14. dezembra 2019. godine.

Pod sloganom “Opuštanje umesto ruža” terma Oberla nudi za Dan zaljubljenih posebne ponude i romantične ideje za parove, prijatelje i članove porodice. Samo u četvrtak, 14. februara 2019. godine, dostupan je poseban paket.

Po ceni od 58€ na raspolaganju su dve ulaznice u trajanju od 4 sata sa kabinama, dva obroka po vašem izboru u restoranu ili bistrou saune, nakon čega slede dve poslastice u poslastičarnici, zaokružena flašom sekta (nije potrebna rezervacija).

Inače u ponudi Oberla bazena najpopularniji su i specijalni  paketi:

–   “Opustite se!” – “Dnevni odmor” za dve osobe po ekskluzivnoj promotivnoj ceni od 135 eura (umesto 170 eura). Rezervacija je obavezna putem broja telefona  01 68009-9600 ili na zvaničnoj internet stranici Oberla. 

– Paket za masažu “Vreme je za dvoje ”  dostupan je do 14. februara 2019. godine kao vaučer u burou bazena ili onlajn  po sniženoj ceni od 139 EUR (umesto 152 EUR). Trajanje tretmana je ukupno 50 minuta i završava se sa dve čaše penušavog vina.

 

Adresa: Therme Wien, Kurbadstraße14, 1100 Wien

Bečka banja Oberla (Oberlaa Therme Wien) jedna je od najlepših termal-SPA kompleksa u svojoj grupaciji i nalazi se nedaleko od centra autrijske prestonice, u 10. bečkom okrugu. Banja je sastavljena iz devet celina, odvojenih zona: SPA zone, kamene saune, opustajuće zone, avanturističke zone, zone za lepotu, zatim four season vrta, relax loung zone, fitness zone i Med zone. Detaljnije informacije u našem predhodnom tekstu – Kako se odmoriti u bečkoj banji Oberla.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava