Parndorf: Fashion Shopping Week, duže radno vreme i popusti do 50%

22.08.2020

Outlet centar u Parndorfu vas poziva na Fashion Shopping Week (Modna šoping nedelja) koja će trajati od 24. do 29. augusta 2020. godine. 

Foto (c) Facebook Designer Outlet Parndorf

Outlet centar u Parndorfu, koji se zvanično zove McArthurGlen Designer Outlet Parndorf, postoji više od 20 godina i jedan je od najomiljenijih tržnih centara u regionu.

Krajem avgusta, posetioce Parndorf-a očekuje novo modno iskustvo sa vrućim popustima.

Deo atraktivne ponude ovog popularnog šoping centra nadomak Beča je Fashion Shopping Week (Modna šoping nedelja) koja će trajati od 24. do 29. avgusta 2020. godine.

Parndorf: Kupovina od jutra do večeri

Zašto treba posetiti Parndorf u vreme održavanja Fashion Shopping Week-a?

Designer Outlet Parndorf  će u vreme trajanja Fashion Shopping Week-a (Modne šoping nedelje) radno vreme produžiti do 21:00 sat,  a posetioci mogu da iskoriste odlične popuste i do minus 50%. Uz  duže radno vreme od 9:00 do 21:00 sat, od ponedjeljka do petka, i subotom od 9:00 do 18:00 časova, kupoholičari i oni kojima je stalo da markiranu garderobu kupe po veoma povoljnim cenama, posetioci mogu  da uütede dodatnih 50 odsto na cene u trgovinama.

Foto (c) Facebook Designer Outlet Parndorf

Letnje kolekcije modnih luksuznih, dizajnerskih i lifestajl brendova kao što su Adidas, Diesel, Guess, Converse, Under Armor i još mnogi drugi, pozivaju vas na kupovinu sa popustima. Naravno,  u skladu sa svim propisanim zaštitnim merama u vezi sa korona virusom.

U oko 160 prodavnica sa širokim miksom brendova i velikim izborom dizajnerske mode, nakita, obuće, sportske opreme i kućnog pribora, kupovina će biti veoma zabavna. Uz to su predviđene i specijalne ponude i aktivnosti za decu i odrasle gde će se posetioci tržnog centra Parndorf odmarati od kupovine, ali i zabavaljati u chill-out zonama.

Do Designer Outlet Parndorf se može stići autobusom iz Beča, koji polazi na svakih 15 minuta, a stanica je preko puta Opere, u 1. bečkom bezirku.

Outlet centar u Parndorfu jedan je od najomiljenijih šoping centara u regionu. Rado ga posećuju Austrijanci, a za turiste je prava šoping atrakcija.

Više informacija na  zvaničnoj  internet stranici šoping centra Pandorf.

Ako budete imali sreće možete osvojiti i 50 EURO Gutschein, ukoliko obeležite osobu sa kojom ćete posetiti Parndorf u vreme održavanja Fashion Shopping Week-a . Nagradna igra je već u toku na Facebook stranici Designer Outlet Parndorf

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava