Sebastijan Kurc i njegova devojka uskoro postaju roditelji

10.07.2021

Austrijski kancelar Sebastijan Kurc uskoro će postati otac. Radosnu vest je objavio na društvenim mrežama.

Foto: Facebook Sebastian Kurz

Austrijski kancelar, Sebastijan Kurc i njegova partnerka čekaju prvo dete. Ovu vest kancelar je podelio na društvenim mrežama.

„Presrećni smo i zahvalni što će nas uskoro biti troje. Očekuje nas divan zajednički zadatak koji jedva čekamo. Molimo za razumevanje što želimo da sačuvamo našu privatnost, ali se radujemo da ovu radosnu vest podelimo sa svima vama“, poručio je Kurc u svojoj objavi na Fejsbuku.

Saputnica najmlađeg šefa austrijske vlade trebalo bi da se porodi krajem novembra, odnosno početkom decembra. Suzan ima 35 godina i  radi u austrijskom ministarstvu finansija.

Austrijski mediji već neko vreme pišu o venčanju ovog para, ali zvaničnih potvrda nije bilo. Sada svi očekuju da će prinova sigurno ubrzati i venčanje. Inače, Suzan i Sebastijan su par iz školskih dana.

Zato je sada glavna tema gde i kada će biti svadba. Poslednja pretpostavka je da će se par venčati krajem avgusta na jugu Štajerske.

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava