Sportski centar Wasserpark u Beču otvorio letnju sezonu

15.04.2018

Na otvaranju letnje sezone sportskog centra "Wasserpark" odigrani su fudbalski i teniski turniri na kome je učešće uzelo više ekipa i rekreativaca.

Sportski centar „Wasserpark“ u Beču otvorio je letnju sezonu za sve zainteresovane koji žele da uživaju ili se oprobaju u brojnim sportovima.

U sklopu sportskog  centra  „Wasserpark“ aktivno vežbaju fudbalski klub „FC Vienna 2016“  i teniski klub TCVienna 2013″, a na terenima za mini golf treniraju članovi austrijske reprezentacije. Povodom otvaranja letnje  sezone odigran je fudbalski turnir na kome je učešće uzelo više bečkih ekipa, a članovi teniskog kluba su održali prijateljsko takmičenje u dublovima.

Stolovi za stoni tenis su takođe u funkciji , tako da je to još jedna mogućnost bavljena sportom na otvorenom, ako se zaputite u sportski centar Wasserpark.

Zaslugom velikih entuzijasta, bivših sportista ali i roditelja i dece, sportski centar „Wasserpark“ su prošle godine  kompletno osposobili   da sada može da primi veliki broj sportista profesionalaca, ali i rekreativaca. Velika prednost ovog centra je  to što se nalazi u neposrednoj blizini Dunava i predivnom ambijentu, ukružen zelenilom.

Sportski centar „Wasserpark“ se nalazi u 21. bečkom okrugu u neposrednoj blizini Florisdorfskog mosta i raspolaže sa šest spoljna teniska terena, od kojih su tri na pesku, a tri na podlozi od tepiha. Veliki fudbalski teren i manji za mali fudbal idealni su za iznajmljivanje i organizovanje turnira, sportske škole (fudbala), rekreacije i utakmica.

Teniski klub TCVienna 2013, organizuje i individualne i grupne treninge za sve zainteresovane.
Ukoliko želite da pobegnete od stresa i svakodnevnice i želite da se opustite uz sportske aktivnosti ili jednostavno prošetati u prirodi ili popijete kaficu u restoranu, sportski centar „Wasserpark“ je idealno mesto za vas.


Adresa: Sportzentrum im Wasserpark , Am Hubertusdamm 3, A-1210 Wien
Za više informacije posetite zvanične internet stranice teniskog kluba „TC Vienna 2013“ i fudbalskog kluba „FC Vienna 2016“

TV REPORTAŽA DIJASPORA TV 2017.!

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava