Cirkus „Louis Knie“ ponovo gostuje u Beču

20.08.2019

Cirkus dinastije Knie ponovo gostuje u Beču sa novim programom "Festival cirkusa", koji pruža jedinstvenu zabavu za celu porodicu.

(c) Fb Louis Knie

Poznati švajcarski cirkus dinastije Knie ponovo gostuje u Beču sa svojim međunarodnim cirkuskim programom. Zbog velikog interesovanja za ovaj poznati cirkus od 14. avgusta do 8. septembra 2019. godine Bečlije će ponovo moći da uživaju u senzacionalnim nastupima izvođača, klovnova i životinja.

Ovogodišnji program se naziva “Louis Knie’s Circusfestival” koji pruža zabavu za celu porodicu.

Louis Knie junior, koji je sedma generacija u svojoj porodici koji vodi cirkus, pokazaće svoje višestruko nagrađivane konjičke predstave koje su prava senzacija.

Pored plemenitih konja, u predstavi svoju tačku imaju i magarci kojI su prava atrakcija, a za smeh su zaduženi naravno klovnovi. Tu su još i akrobacije u vazduhu, majstorski žongleri  i sve što se podrazumeva u predstavi jednog vrhunskog međunarodnog cirkusa, kao što je „Louis Knie“.

Ukoliko želite da zavirite iza kulisa, ovaj poznati cirkus ima i svoj Zoološki vrt, a u njemu zapravo stanuju životinje koje učestvuju u predstavi.

Cene ulaznica se kreću od 18 do 35 evra u zavisnosti od lože i ranga u kojoj izaberete ulaznicu i mogu se kupiti na oeticket-u Cirkus „Louis Knie“.

Predstave se održavaju dva puta u toku dana i to četvrtkom, petkom i subotom u 16:00 i 19:00 časova, a nedeljom i praznicima u 14:00 i 17:00 časova.

Svakog ponedeljka je porodičan dan (Familientag)  i tada se održava samo jedna predstava u toku dana, u 17:00 časova, a cene ulaznica su za sve kategorije 10€, osim za Ložu (Loge) koja košta 15€.

Na zvaničnoj internet stranici Cirkus  LouisKnie dobijate kupon za popust od 5 evra u kategorijama Loge i Rang 1 & 2.

Cirkus se nalazi na području u Parkhaus Donaumarina, na adresi Wehlistraße 350, u drugom bečkom becirku. Blagajna i Zoološki vrt su otvoreni svakog dana od 10:00 časova, a detaljnije informacija se mogu dobiti i putem broja telefona 0664/19 19 700.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Muzej voštanih figura poklanja 1x gratis ulaznicu sa računom iz Lidl-a

Alice fairytale: Alisina bajka je nova atrakcija za decu u Beču

Dvorac Šenbrun u Beču: Sjajna zabava za najmlađe posetioce

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava