Vienna Business Week: Prva bečka nedelja biznisa u Beču

25.09.2015

Vienna Business Week je skup koji nudi jedinstvenu priliku učesnicima i zainteresovanim posetiocima, da se susretnu sa najuspešnijim privrednicima i iz prve ruke čuju njihove ideje, preduzetnička iskustava i inicijative.

Prva po redu “Bečka nedelja biznisa” počinje u ponedeljak 28. septembra 2015. i ima za cilj da se povežu ljudi, ideje i tržište, da se obezbedi prosperitet i razvoj u preduzetništvu.
Ovo je jedinstven poslovni dogadjaj u Beču, jer će se na jednom mestu u sedam dana, okupiti svi značajni činioci koji svojim delovanjem utiču na bečku ekonomiju.
Predviđeno je više od 100 različitih vidova komunakacije i umrežavanja, i to diskusija, radionica i informativnih sastanaka.
Na skupu će biti prezentovani brojni projekti, primeri dobre prakse u raznim sektorima, iskustva drugih stručnjaka i preduzetnika, a govoriće predstavnici regulatornih tela i kompanija, uspešni menadžeri kao i veliki broj stručnjaka iz političkog i privrednog života grada Beča.
Skup će zvanično biti otvoren 28. Septembra u 10.00 časova u bečkom MuseumsQuartier-u (Ovalhalle + Arena21).
Prisutne će pozdraviti zamenica gradonačelnika Renate Brauner, Petra Gregorits (Frau in der Wirtschaft) i Gerhard Hirczi (Wirtschaftsagentur Wien).
Organizator Bečke nedelje biznisa je Bum Media GmbH.
Više informacija o događaju i kompletan program možete pročitati na zvaničnoj internert stranici Vienna Business Week.

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI – NASLOVNA OVDE

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava