MTEL Austria: Do povoljnog telefoniranja deli vas tako malo!

01. juna 2018 u 22:22

Ukoliko vas muče veliki telefonski računi ili smatrate da bi oni svakako mogli biti manji na kraju meseca ili tražite rešenje za povoljno telefoniranje i internet na području Austrije, EU, Srbije, BiH i Crne Gore, onda će vam ovaj tekst biti od velike pomoći.

Korisnik MTEL Austria: Tanja Paucanović iz Beča

Ukoliko živite ili povremeno boravite u Austriji, super povoljne tarife za telefonitranje i mobilni internet svakako će vam omugućiti mreža MTEL Austria, koja pored paketa neograničenog telefoniranja u Austriji nudi i telefoniranje sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i zemljama EU.

Kao “šlag na tortu” dolazi pogodnost  “jedna kartica, jedna zona” jer zahvaljujući njoj nemate dodatne troškove rominga i nije vam potrebna “domaća kartica” kada boravite u jednoj od ove tri zemlje, a iz njih pozivate austrijske brojeve kao da ste u Austriji. U zavisnosti koji MTEL Austria prepaid ili post paket odaberete, sa ili bez uređaja, svaki od njih  ima svoje prednosti.

 

Prepaid/Wertkarte NAŠA TARIFA

MTEL Prepaid/Wertkarte NAŠA TARIFA je idealna za one koji žele da prate i kontrolišu svoje troškove telefoniranja i po potrebi dopune svoju karticu. Paket NAŠA TARIFA L koji košta samo 9,90€ mesečno sadrži 1000 min/sms u Austriji ali i prema Srbiji, BiH i CG (u mrežama članicama Telekom Srbija grupe) kao i 3 GB mobilnog interneta.

Kada borave Srbiji, BiH i CG, korisnici kupuju  tarifni dodatak, na primer, Roaming 500 koji košta 6,90€ koji važi i na teritoriji EU, na primer, u Nemačkoj.  
Dopune se mogu kupiti u brojnim prodavnicama:  Libro, Pagro, Hofer, Lidl, Penny, Bila, Merkur, PSK ili na  MTEL internet sajtu.

POGLEDAJTE VIDEO: Tanja Paucanović iz Beča, poznata violinistkinja, takođe, koristi uslugeMTEL Austria!

U Austriji je svakim danom sve veći broj korisnika MTEL mreže i mnogo je razloga za to, a uverili ste se sami gledajući serijal „MTEL- Moj telefon u Austriji“. 

Informacije na maternjem jeziku mogu se dobiti i telefonom na brojeve 0800 667 667 (besplatni pozivi iz Austrije) i +43 1 40 21 644. 

 Svi korisnici MTEL-a, kojih već ima u velikom broju u Austriji,  kao i novi korisnici mogu odmah koristiti povoljnosti koje nudi MTEL Austria. Dovoljno je da dođu u filijalu na Maria Hilferstrasse 103/8 u Beču ili da se informišu kod predstavnika kojih ima u skoro svakom gradu Austrije.

Takođe sve ponude MTEL Austria se nalaze i u velikom lancu prodavnica Hartlauer u celoj Austriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava