Sankalište bez snega, probajte i Vi!

03. juna 2017 u 00:16

Svi ljubitelji spustova i sankanja mogu se spustiti niz brdo ali bez snega na takozvanom “Letnjem sankalištu” u Beču. Ova bečka atrakcija predstavlja idealnu priliku za porodičan izlet. 3. juna otvorena je letnja sezona sa brojnim dodatnim sadržajima, kao što su "skijanje", montibajking i veća gastronomska ponuda.

Svi koji vole da se zimi sankaju ili da se bave zimskim sportovima na livadi Hohe Wand Wiese, mogu to učiniti i bez snega na istom mestu.

Posetioce očekuje staza za sanke u dužini od 850 metara, sa 14 krivina i brzinom do 40 km na čas. Ovo posebno “letnje sankalište” koje se nalazi na perferiji Beča, tačnije u Mauerbach-u predstavlja nezaboravan provod za celu porodicu.

Deca od 3 do 6 godina starosti se smeju spustiti niz brdo samo uz pratnju jednog roditelja, dok se deca od 7 godina već smeju samostalno spustati niz ovu stazu koja ima visinsku razliku od 93 metra. A da se ne biste penjali do vrha peške tu je žičara sa koje se pruža prelep pogled na Hohe Wand Wiese.

3. juna otvorena je letnja sezona sa brojnim dodatnim sadržajima, kao što su „skijanje“, montibajking i veća gastronomska ponuda.

Više informacija o ovom nezaboravnom provodu možete pročitati na zvaničnom sajtu letnjeg sankališta u Beču, a na sajtu grada Beča pogledajte reportažu Wien.tv o ovoj atrakciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava