Luda zabava u Beču: Muzej i prva 3D TrickArt atrakcija

01.06.2019

U 3D PicArt muzeju u Beču se nalaze raznovrsne foto-stanice koje zahtevaju od posetilaca da budu kreativni, ali i avantirističkog duha.

(c) 3dpicart-museum.at

Ljubitelji fotografije i neobične zabave u Beču dobili su novo mesto za najluđe fotografije u 3D PicArt muzeju u centru Beča. Ova bečka atrakcija nudi 40 motiva koji očaravaju posetioce optičkim trikovima jer se voze na krovu vagona Velikog točka (Riesenrad), surfuju na velikim  talasima  ili se slikaju sa nekim poznatim superherojem. Tako bar izgleda na fotografijama, koje  možete sami slikati,  na različitim pozadinama sa atraktivnim motivima koje niste mogli da zamislite ni u snovima.

3D PicArt muzej: Žeđ za avanturom je beskrajna

U 3D PicArt muzeju u Beču se nalaze raznovrsne foto-stanice  koje zahtevaju od posetilaca da budu kreativni, ali i avantirističkog duha. Tako oni moraju da izvode i različite akcije , kako bi fotografija ispala što zanimljivija. To znači da odjednom moraju da budu u ustima krokodila koji  želi da ih pojede ili da vise na užetu velikog balona, kao i da se suoče sa opasnim dinosaurusom koji leti kroz vazduh.

(c) 3dpicart-museum.at

Dakle, nema ograničenja ni za kreativnost jer je posetilac 3D PicArt muzeja u Beču i glumac i režiser i fotograf. Što je ideja i motiv za slikanje dramatičniji i luđi, tako je i rezultat tj. fotografija genijalnija.

Da bi se napravile što bolje i autentičnije fotografije, a iluzija bila što vernija, na podu ispred svakog motiva  je postavljen “Fotopoint” jer je perspektiva fotografije najbolja sa ove tačke.

Dakle, prava pozornica za avanturiste, princeze, komičare i cool likove je upravo u 3D PicArt muzeju u koji možete otići sa prijateljima ili sa porodicom i slikati se 90 minuta, do mile volje.

(c) 3dpicart-museum.at

Radno vreme:  od ponedeljka do nedelje od  10:00 do 19:00 časova

Adresa: Bösendorferstraße 2, 10101 Wien

Cena ulaznica:
Odrasli (preko 16 godina): 12 EUR

Deca do 5 godina:  ULAZNICA BESPLATNA

Deca od 5 do 15,9 godina: 8 EUR

Porodica (2 odrasle osobe + 2 dece): 30 EUR *

Odrasli + 2 dece: 22 EUR *

* svako dodatno dete 5 EUR

Ulaznica od 17:30 do 19:00 sati: -10%

Kontakt: +43 681 20557732 ili  office@3dpicart-museum.at 

Napomena: Čarape su obavezne u čitavom muzeju, a  ukoliko ih zaboravite dostupne su i na licu mesta.

Obavezno ponesite telefone i ne  zaboravite da napunite bateriju. Fotografišete se sopstvenim uređajima i, naravno, slikate onoliko koliko želite.
Detaljnije informcije možete pročitati na zvaničnoj internet stranici  3D PicArt Museum.

Nestvarne fotografije možete napraviti na još jednom mestu u Beču, a to je  „Muzej iluzija“ sa preko 70 izložbenih komada koji  predstavljaju  najveću zbirku holograma, stereograma i optičkih iluzija u Austriji. Više na zvaničnoj stranici  „Muzej iluzija“

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Beč za decu: Ponude bečkih muzeja za najmlađe

Koncerti u Beču: Svetske poznate zvezde i koncerti u 2019. godini

Bečka atrakcija: Bečka kanalizacija i film “Treći čovek”

Teslin transformator koji svira u Tehničkom muzeju u Beču

Stari rimski grad Carnuntum na pola sata vožnje od Beča

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava