Copa Cagrana: Bečlije će ovog leta uživati na plaži pod palmama!

10.06.2018

Copa Cagrana ili CopaBeach u Beču će u junu započeti letnju sezonu sa novim sadržajima jer su završene nove zelene površine i rekreativne oblasti.

(c) PID Fürthner

Copa Cagrana je Bečlijama jedna od omijenih lokacija na Dunavu, posebno leti, kada je kupanje najbolji  spas od vrućine. Ovde se nalaze na desetine lokala za svačiji ukus u jedinstvenom ambijentu takozvanog novog Dunava (Neue Donau).

Prostor za slobodno vreme na ukupno 4 hektara i 300 metara se, već nekoliko godina unazad, rekonstruiše i deo po deo oživljava. Za ovu letnju sezonu su završene pojedine zone za sport, relaksaciju i gastronomiju.

Copa Cagrana nove zone u letnjoj sezoni 2018. godine su:
– 6 restorana sa odličnom kulinarskom ponudom, od peciva do hamburgera i koktela
– sportske ponude i servisi kao što su pedaline, e-skuteri  i Segways
– javno gledanje utakmica Svetskog kupa od 14. juna do  15. jula 2018.

(c) CopaBeach Wien Fb

Ono što će posebno oduševiti Bečlije je “Cagrana Beach Event Arena”, zelena slobodna površina sa mestima za sedenje i travnjakom za ležanje.

CopaBeach – Vaše mesto za odmor na Dunavu

Bečlije imaju privilegiju jer već tri godine imaju mogućnost besplatnog odmora na takozvanoj CopaBeach u srcu Beča. Peščana plaža, sunce i vrhunski kvalitet vode na  Novom Dunavu garantuju zabavu, opuštanje i brojne mogućnosti za rekreaciju i relaksaciju.

U večernjim časovima možete uživajti u zalasku sunca, koktelima i grickalicama, a zatim se vozite do kuće od CopaBeach-a sa metrom U1. Savršen opuštajući odmor u svetskoj metropoli, na Copa Cagrani.

(c) PID Fürthner

Na obali Novog Dunava, Copa Cagrani, posetioci osim na pesku mogu uživati i pod palmama i na ležaljkama pod suncobranima. Posetiocima će biti na raspolaganju i korišćenje sportsko rekreativnih sadržaja, wi-fi i mnogobrojni sadržaji.

Pročitajte još i ovo:
Copa Cagrana: Novi budući izgled bečke plaže
Beč: Otvorena sezona kupanja na letnjim bazenima

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava