Emisija “Bolji život sa Vesnom”: Uz smeh i teme koje vode u „bolji život“

20.12.2023

Voditeljka Vesna Dimitrijević sa svojim gostima razgovora o njihovoj karijeri, životu i putu ka uspehu.

Svaki kraj godine, donosi sa sobom i početak novih odluka, ispunjenje novim želja, a emisija “Bolji život sa Vesnom” novim gostima i dobrim pričama. Vesna Dimitrijević se kao i uvek potrudila da emisija pruži najzanimljivije i najaktualnije.

S obzirom na to da je do Svetosavskog bala u Beču ostalo još malo vremena, gledaoci imaju priliku da saznaju sve pojedinosti o ovoj prestižnoj kulturnoj manifestaciji koja će se održati 18. januara 2024. godine u palati Hofburg. O programu, umetnicima koji će nastupati na Svetosavskom balu i svim važnim informacijama govore Milorad Mateović, inicijator i pokretač tradicije održavanja Svetosavskog bala u Beču, i dugogodišnji predsednik Srpskog centra, kao i član organizacionog odbora bala, Janko Matić.

Gost emisije je i Ostoja Matić koji važi za jednog od najuspešnijih privrednika u Austriji. On je govorio o tome kako je postigao uspeh, šta je najvažnije u poslovnom svetu i kako je razvijao svoju kompaniju Lucky Car koja se bavi auto kozmetikom i koja broji više od 500 radnika i partnera.

Jasmina i Moša Šišić, bračni par i poznati umetnici koji su nastupali na najpoznatijim televizijama i pred najvišim zvaničnicima Austrije napraviće pravo dobru atmosferu u studiju. Njihova priča sigurno će zabaviti gledaoce, kao i njihova muzika.

Zanimljiva je priča i Radmile Zarić, modne dizajnerke i krojačice, vlasnice ateljea Goldene Nath. Ona će objasniti kako stvara venčanice, balske i večernje haljine i zašto voli svoj posao. Gledateljkama emisije, Radmila je poklonila popust do kraja sezone balova u Beču.

Voditeljka Vesna Dimitrijević je sve vreme uživala sa gostima što će svakako osetiti i gledaoci ispred ekrana. Razgovori su tekli spontano i otvoreno, sa akcentom na životna iskusta, uz smeh i pesmu, i teme koji svakako vode u još „bolji život“.
„U novoj godini nastavljamo sa novim gostima i temama, ali i onim starim gostima koji su uvek dobrodošli u emisiju. Dijaspora je prepuna posebnih ljudi, talenata i manifestacija koje imam u planu da predstavim u sledećoj godini. Pred nama je godina s mnogobrojnim emisijama i projektima, što je i veliki izazov, istaknula je Vesna koja često voli da kaže da je njena emisija ustvari – njena misija, i deo njenog identiteta.

Emisiju „Bolji život sa Vesnom“ možete pogledati na Okto televiziji u četvrtak 21.12.2023. u 20:00 časova, kao i u repriznim terminima koje možete pročitati na www.okto.tv

Emisija je dostupna i na internet portalu www.dijaspora.tv i platformi YouTube.

Prijatelj emisije, Zepter kompanija, koja već decenijama sprovodi misiju zdravog načinu života, poziva gledaoce da posete novootvoreni Zepterov prodajni salon u šoping Lugner City, koji trenutno u ponudi ima primamljive praznične popuste i poklone.

Kontakt redakcije:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

“Samo dobre vibracije” u zabavnoj emisiji “Dijaspora uživo – Bolji život sa Vesnom“

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava