Dijaspora TV: Bolji život sa Vesnom

17.01.2024

U novom izdanju emisije "Bolji život sa Vesnom" gledaoce očekuje upoznavanje sa novim gostima voditeljke Vesne Dimitrijević i dobro poznata pozitivna atmosfera.

U telefonskom uključenju gledaoci će upoznati Dijanu Čulić iz Velsa, mladu mamu jednog malog dečaka koja od 2016. godine živi u Austriji. Ona ima svoj You Tube kanal koji se zove „Moj život u Austriji“ i Instagram profil „Život izvan granica“. Dijana redovno objavljuje vesti koje su korisne našim ljudima u dijaspori i koje olakšavaju svakodnevno funkcionisanje u Austriji.

Bojan Jovanović iz Burgelanda govoriće o jednom zanimljivom i retkom zanimanju. On je završio školu za pčelara i bavi se proizvodnjom meda.

Žaklina Gudojević, umetničko ime Ana Korni, ekonomista je po struci i medijator po zanimanju. Pre nekoliko godina vratila se svojoj velikoj ljubavi slikarstvu i u emisiji će najaviti svoju izložbu slika.

Frančeska Pivko ima 18 godina i bila je učenica čuvenih imena beogradske baletske pozornice. Sa 10 godina je došla u Beč na jedno baletsko takmičenje i osvojila prvo mesto i specijalnu nagradu „Best future talent”. Trenutno je na završnoj godini baletske akademije Bečke državne opere.

 

Emisiju „Bolji život sa Vesnom“ možete pogledati na Okto televiziji u četvrtak 18.01.2024. u 20:00 časova, kao i u repriznim terminima koje možete pročitati na www.okto.tv

Emisija je dostupna i na internet portalu www.dijaspora.tv i platformi YouTube.

Prijatelj emisije, Zepter kompanija, koja već decenijama sprovodi misiju zdravog načinu života, poziva gledaoce da posete novootvoreni Zepterov prodajni salon u šoping Lugner City, koji trenutno ima jedinstvenu ponudu – besplatne tretmane sa Bioptron lampom i najam aparata na probu, kao i probni najam Zepter posuđa.  Pored toga, u Zepterovom prodajnom salonu je u toku i nagradna igra u kojoj možete osvojiti lični pročišćivač vazduha My Ion Z Pro.

Kontakt:

office@dijaspora.tv
Telefon:  +43 699 1 9999 577

 

Arhivu emisije pogledajte u rubrici TV EMISIJA

 

PROČITAJTE I NAJNOVIJE VESTI  OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO: 

Emisija “Bolji život sa Vesnom”: Uz smeh i teme koje vode u „bolji život“

 

 

*Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.dijaspora.tv

Prijava za Newsletter

Prijavite se na našu Newsletter adresu i budite u toku sa značajnim temama i dešavanjima u dijaspori

Prijava